(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Рівіан?
-
ну то з дизайну воротить я так розумію. А якшо закрити очі на дизайн, то з технологічної точки зору це ж один з найцікавіших гаджетів. Чи не так? Яке авто цікавіше?
-
не забувай про спойлери :)
-
та да, мені тому стрілок подобається найбільше, хоча розумію що він з псі сигналом з ндічазу як агент знову прокинувся
-
Зараз трансляція
-
www.nytimes.com/live/2025/01/20/us/trump-executive-orders?smid=nytcore-android-share Трамп підписує укази в прямому ефірі 🍿
-
Схоже на Карпати 🥰
-
«And Gaza is phenomenal location! The weather is good. Fantastic things can be done in Gaza”🔥
-
for env_var in "$@"; do secret_value=$(gcloud secrets versions access ${SECRET_VERSION} --secret=$env_var --project "${GCP_PROJECT_ID}") secret_val_export_format=$env_var=\'$(echo $secret_value)\' echo $secret_val_export_format >secret_value.txt set -a . ./secret_value.txt set +a done
-
В яких компаніях в Канаді працюють найсильніші девелопери? Хто має таку репутацію?
-
Noibu
-
Якось спробував їх коли давали на пробу в бумажних наперстках. Бооооже… мене так взбодрило від того шоту, я аж офігів!
-
До речі, можеш, будь ласка, поділитись вимогами, які були вимоги на junior cloud engineer?
-
Что мешает соврать в резюме если так хочется стать тимлидом?
-
Ми брали на 4дні в Монреаль поїхати, з таксами вийшло 210 баксів, Мерс кросовер 8 місяців всього 18000 км. Ми хотіли і букали хюндай, самий дешевий , але нам дали такий
-
то правда, в нас класні спеціалісти) але завжди знайдуться краще
-
сам себе не похвалиш - ніхто не похвалить)
-
Рівіан все ж на крок позаду Тесли технологічно (і на багато кроків попереду інших)) Я от ще слідкую за Скаут. Але той вийде у продаж ще не скоро www.scoutmotors.com/
-
Пощастило.
-
Так і не поняв що він від Канади хоче
23 Jan 2023, 01:02
621308/642817
less than a minute ago