(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я зазвичай беру шот еспресо в машину та дорогою п’ю, то якщо можно кидати в оце та мати протеїн додатково, чом ні
-
Хмммм
-
Звичайний колд брю, легкий зовсім. Присмак невеликий є наче від того протеїну, що «не має смаку». В цілому нормальне, пити можна. Я зазвичай додаю шот кави додатково щоб зробити сильнішим
-
Я його пью тільки якщо раптово нормальна кава закінчиться, тобто alarm catastrophic
-
Lays до китайського НР випустив
-
На мій смак оцей шоколадний буст набагато краще мати в машині. Хоч я люблю каву і не люблю солодкі напої
-
Ось таких буває багато видів на різні смаки
-
Покажи
-
Це бімба! І мені шкода їх на суп-пюре. Класичні супи, гречана каша, плов...
-
Варто може взяти один пакет в iga щоб спробувати чи зайде. Комусь норм, комусь не подобається
-
До речі, вони пропали. Їх не було десь пів року. Зараз треба затариться
-
А як ви їх готуєте? Бо я скільки не вимачувала і потім тушила - все одно тверді.
-
Отой Quest вище
-
Ось це все я ні, але маю протеїн вдома і просто з ягодами роблю шейк
-
Так, бери, мають бути всюди, я сьогодні бачила
-
Так а хіба на пенсію не дивляться на країну з високим рівнем медичних послуг? Тай наче туди не входить 🤔
-
В нашому ще не бачила. Купила 2 банки в Starsky, а там банка дорощче на 10 дол
-
На ніч замочую, а потім варю до м'якості. Пару годин точно. Взагалі не тверді
-
Я не знаю, хто вирішує, шо там куди входить, але я жив на острові середнього розміру, на якому є сім лікарень, 2-3 з яких - такого рівня апаратури та сервісу, якого в Канаді я не бачив і близько. При тому до будь-якого лікаря можна потрапити коли тобі заманеться, а не після вмовляння сімейного і півроку очікування - були б гроші, або приватне страхування.
-
Мовчу про те, шо якщо ти хочеш аналізи - йдеш і робиш те, шо тобі хочеться, а не те, шо (і якщо) вважає за потрібне твій семейний Ну і тд Узд, мрт, шо завгодно - без черг, день в день
23 Jan 2023, 01:02
621360/642353
2 minutes ago