(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
у меня каждый раз нервный смешок от сюрреалистичности
-
Я передивилась 30 разів. Реально капець
-
лично измерить цены не смогу там, в канаде да. да и то что цены выростут прилично к бабке не ходи. идея вернуть производство домой хорошая, но я не знаю, можно ли за 4 года построить заводы и фабрики всего что сша импортирует
-
Вітаю! Скажіть будь ласка як найпростіше в Канаді отримати рецепт на АД? Є український рецепт в електронному форматі (англійською також), треба отримати канадський, щоб мати можливість купувати ліки в Канаді.
-
це не зовсім так працює, але як мем норм 😁
-
На сайті Білого дому закрили іспаномовну версію сайту. І написали Go Home
-
а медицина, банки і тд 🌚
-
і він посварився з усіма з ким міг з цього приводу
-
это примерно как всех индусов выгнать из канады. тимсы, маки и стройки перестанут работать
-
Дякую за відповідь🙏
-
Я записувалась в найближчу walk-in клініку, поговорила з лікарем (рецепту не мала, бо ті ліки в Україні йдуть без), то лікар мені без проблем виписав канадський рецепт
-
ни одного азиата кстати ни там, ни там не увидел
-
банки и медицина еще пока считаются неплохими местами для работы и встречаю канадцев там. тимсы и маки оккупированы одними индусами.
-
Ствол дьогтя теж дуже дуже сильний. Проблема що його дають за пів часа до кінця.
-
А где, кстати, азиаты работают? Чисто на сдаче в аренду живут?
-
в волкине черных встречал чаще чем индусов. чисто мой опыт.
-
встречал азиатов, арабов, наших в банке. индуса одного в стоматке. в медицине стречал чаще канадцев, арабов.
-
Вони ж не всі в хортонсах, банках і медицині
-
Рилі?
-
Чи працівників банку?
23 Jan 2023, 01:02
621399/642442
less than a minute ago