Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 371.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan
    wrote on last edited by
    Поляків можуть почати депортувати з США, — прем'єр країни Туск Він доручив главі МЗС країни підготувати польські консульства у США до можливої депортації громадян. Таке може трапитися і з громадянами інших країн.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Amazon Basic vs Amazon Prime
    1 Reply Last reply
    0
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    их никто не любит
    1 Reply Last reply
    0
  • t359016832T Offline
    t359016832T Offline
    Dmitry Titov
    wrote on last edited by
    Чого зразу поляки?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Індуси в Канаді легально, а Трамп збирається депортувати нелегалів. Це якби різні речі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym Serdiuk
    wrote on last edited by
    Це він так українців назвав авансом, бо розуміє що поїдуть у Польщу 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Ну на мій погляд система нелегалів в сша це сучасна форма рабства - людина по факту вчиться, працює, платить податки (не всі), але перебувати в сша права не має. Звісно це вклад в економіку - така собі праця за нижчу зп. Схему треба ліквідувати. На це 2 шляхи - або легалізувати або депортувати. Правда це одразу на економіці відобразиться. Може перший варіант не такий шоковий буде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Liutsko
    wrote on last edited by
    Мені зробили операцію на коліні в Канаді. Поділюся своїм досвідом, можливо, комусь буде цікаво. Як все почалося Отримав травму, граючи у футбол. Після цього нога перестала згинатися та розгинатися, хоча сильного болю не було. Я поїхав до відділення невідкладної допомоги (emergency), де мені довелося чекати 4 години. Порада: завжди кажіть, що вам дуже болить, тоді приймуть швидше. Мені зробили рентген, лікар оглянув знімки й сказав, що кістки цілі. Відпустили додому. Наступного дня я звернувся до сімейного лікаря, яка направила мене до спеціаліста зі спортивних травм. Варто зазначити, що до такого спеціаліста можна потрапити лише за рекомендацією сімейного лікаря. Діагностика Через два тижні після звернення до сімейного лікаря мене прийняв спеціаліст. Він направив мене на МРТ, яке я також чекав два тижні. Після результатів МРТ стало зрозуміло, що у мене розрив зв’язок і пошкоджений меніск. З таким діагнозом можна жити й навіть ходити, але спорт, біг чи навіть гра в настільний теніс були заборонені. Я обрав операцію. Лікар подав запит до лікарні, але оскільки випадок не був терміновим, на операцію довелося чекати півтора року. За цей час я міг ходити й навіть трохи бігати, але нога не згиналася повністю, завжди були неприємні відчуття в коліні. Підготовка до операції За місяць до операції я мав консультацію з хірургом. Він пояснив, як саме проходитиме операція, після чого я підписав необхідні документи. Через два тижні мені надіслали дати для вибору операції. За два тижні до операції я отримав інструкції щодо підготовки: що робити до, під час і після процедури. За тиждень до операції мені зателефонувала медсестра, аби зібрати інформацію про стан здоров’я та відповісти на мої запитання. День перед операцією я мав зателефонувати до лікарні, щоб дізнатися, о котрій годині приїхати. День операції О 7:30 ранку ми прибули до лікарні. Мене зареєстрували, видали номер і попросили чекати в залі очікування. На екрані відображалися номери пацієнтів та статуси (наприклад, підготовка до операції чи операційна). О 8:00 прийшла медсестра, яка відвела мене перевдягтися в лікарняний одяг. Я залишив лише шкарпетки та білизну. Потім мене посадили в крісло, накрили теплою ковдрою, підключили до крапельниці й залишили чекати. О 9:30 мене забрала операційна медсестра. Вона ще раз уточнила всі деталі операції, включаючи ногу, яку будуть оперувати (це запитували 4 рази). Після цього прийшов анестезіолог, розповів, як усе працюватиме, і познайомився зі мною. Мене завели до операційної, де представили всю команду. Після підключення датчиків і введення ліків я заснув буквально за 10 секунд. Після операції Через дві години я прокинувся, операція була завершена. Мене перевезли до кімнати відновлення, де я близько години приходив до тями. До мене приєдналася дружина, і вже після цього мене відпустили додому. Через два тижні я маю прийти на огляд до лікаря. Разом із випискою мені видали пакет документів із детальними інструкціями щодо догляду за коліном. Загальні враження Усе було виконано на дуже високому рівні. Всі візити до лікарів, МРТ та сама операція з імплантом м’яза були безкоштовними.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Дякую, що поділилися. Якнайшвидшого одужання!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Liutsko
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t361610246T Offline
    t361610246T Offline
    Nikolay Vasilchenko
    wrote on last edited by
    мы так же делали в Торонто в июле прошлого года
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iter
    wrote on last edited by
    Зараз змінюю квартиру, заплатив за перший та останній місяць (депозит). І зараз лендлорд каже щоб я йому одразу підготував і передавав заповненими 10 чеків. Чи хтось стикався з таким? Чи є це нормальною практикою?
    1 Reply Last reply
    0
  • t359016832T Offline
    t359016832T Offline
    Dmitry Titov
    wrote on last edited by
    Моя команда проводить planning poker
    1 Reply Last reply
    0
  • t217669277T Offline
    t217669277T Offline
    Mykola Buhai
    wrote on last edited by
    Ну там дата если есть то только после даты
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iter
    wrote on last edited by
    Я просто не користувався раніше чеками, тому не розумію чи може він закешити декілька чеків одразу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t217669277T Offline
    t217669277T Offline
    Mykola Buhai
    wrote on last edited by
    Да. Там важно сделать их активными после даты
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/reel/DDAKRLrvmeB/?igsh=MXJvZDJucm5vZXpueA== Найдовший відос в інсті, що я колись бачив 😳
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iter
    wrote on last edited by
    Ок, зрозумів. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t217669277T Offline
    t217669277T Offline
    Mykola Buhai