(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
4000
-
А навіщо взагалі десь платити палкою?
-
Вони не можуть це зробити через обмеження заліза
-
Що принесло наступні бенефіти користувачам: - кожен власник тесли отримав апдейт до fully autonomous self drive
-
Мені просто цікаво, які є кейси, коли палка має сенс враховуючи їх комісії? Знаю, що раніше на алі нею платили, бо типу можна гроші було повернути, якщо відкрити діспут. А зараз я хз
-
З відмінностей це те що воно Software-Defined Vehicle (SDV). Не те щоб це було прорив в технології, але наступна ступень розвитку.
-
А що там денацифікатори кажуть про ілона?
-
Бенефіти - в тебе ще один один смартфон а не звичайний кнопочний девайс
-
Це як?
-
простіший і швидший чекаут
-
Від серця к сонцю
-
Главное следить чтоб на день снятия была сумма на чекинг акке нужная
-
Я ж кажу, цікаво навіщо люди в 2024 році користуються палкою, може я не знаю якихось кейсів корисних. Я ним в останнє оплачував замовлення на ібеї десь в 2017
-
знав би що знімуть 300 баксів, писав би руками кредитку
-
яка вже зараз різниця )
-
Швидший ніж оплата гугл пеєм? Це на арбнб тільки так чи ще десь? Бо гугл пей це буквально пара кліків
-
Получаете в банке чековую книжку и "отложенные" чеки выписываете на 1 число каждого месяца. И отдаете. Снять деньги они могут не раньше даты указанной на чеке. В случае досрочного сьезда они чеки оставшиеся вам возвращают
-
Дякую!
-
Банк не має права видавати гроші раніше вказаної дати
-
Чесно я не знаю що там пишуть не читала. Я ділюсь своїс власним досвідом. Я так рік платила все ок. Ваша справа де брати інфу
23 Jan 2023, 01:02
621546/642581
10 minutes ago