(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Треба вполювати спочатку?
-
смажена, тушена, фарширована, пиріжки
-
Я от просто знайшов такий гайд, але у мене трохи не співпадали форми, які описувались в гайді і ті, що пропонувались в кабінеті. Я зробив з тою, що була в кабінеті і отримав тільки ВР, без візи :(
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, хтось подавав заявку на продовження ворк перміту і на момент розгляду справи був поза Канадою і отримав позитивний розгляд? Дякую.
-
Ото проривні технології з налаштуванням обдуву! А що воно може працювати як секьюріті камера замість авто регестратора… а ще бібікать різними звуками… а ще… Дум запустити (хоча де той Дум вже не запускали).
-
Ну і звичайно там нема CarPlay, так що всі свої аплікушки на самій машині запускаєш
-
А , в админке.
-
деплою через GHA. Мне не нужно значения видеть в CI - это сразу можно на PIP ставить такого "инжинера" - нужно видеть значения в админке, грубо говоря.
-
www.instagram.com/reel/DFB7I8toXeC/?igsh=OG0wd2d4NDk2MGhx
-
Who deserves what? 🤔 Я все очікував, що йому зараз пропишуть гарного ляща. Пощастило, що він не арабам це розповідав
-
Замени индусы на любой другой народ
-
Я думаю індусам пофіг на расизм, головне для них що вони виїхали зі своєї країни
-
Та це ж minor feature. Більш вагома фіча це оновлення wireless та набуття нових функцій котрих не було до цього (налаштування обдуву як приклад)
-
можно хаять AWS за многие вещи. Но некоторые гугл просто почему-то не догадался сделать. Или они мне предлагают какой-нить Vault юзать.
-
можно скрыть, а можно в таком виде хранить. еще и тулза есть в GHA, которая пачку таких параметров может вынять из AWS сразу в ENV VAR тебе. если шо - AWS Parameter Store GHA тулза github.com/Bardavon-Health/actions-aws-ssm-params-to-env
-
В одну з попередніх компаній прийшов трейні, він там щось пихтів, вчився, а потім через 2 місяці всім хизувався, що знає JS) Після того він пропав і я про нього нічого не чув) Будьте обережні з тими знаннями)))
-
вот так это выглядит сейчас в AWS. просто и охуенно.
-
Я бачив відео. Мені цікаво хто мався на увазі в запіненому коменті - індійці чи канадієць? Бо з контексту я так і не зрозумів 🤷♂
-
x.com/Nitish_KSharma/status/1881170160356311396
-
Можно надломать чтобы ускорить процесс
23 Jan 2023, 01:02
621732/642799
3 minutes ago