(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кожному своє, тому на ринку така кількість різноманітних машин, моделей, тримів, кольорів, та смаків. Гірше коли ти шукаєш щось таке що ніде нема - ото біда.
-
короче, с пермишнами навертели. да, если привыкнуть и тд оно все гуд. но все очень и очень неинтуитивно
-
Цікаво шо насправді там трапилось
-
и по мануалу гугл должен был сделать сервис аккаунт - и не сделал. я продолбадся с ним час пока не понял, что если у тебя в приатаченном поле "сервис аккаунт" стоит значение, это не значит что он есть 😟
-
Коли міграційна політика орієнтована лише на вирішення короткострокових задач. Ніхто не думає що буде далі, навіть через 10 років.
-
менеджмент пермишнов нет. недавно делал big query инстанс, по мануалу. короче, я не могу обновить роли у сервис аккаунта. в поиске ролей их просто нет. а вот создать могу с какими угодно ролями. выглядит как баг
-
очко какое-то ))
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою заробітною платою на 1 людину. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації.
-
Читал когда готовился хах
-
О это написано ,в доке где-то в дебрях
-
Привіт. Чи грає хтось у футбол по вихідних, або, бажано, по будніх днях у Торонто? Підкажіть де, будь ласка. Я б приєднався, якщо ви не проти.
-
Чому це вже інше питання. Я до того, що це не щось нове. Призводить воно до напруження через те, що баланс було порушено і це співпадає з невідворотньою економічною кризою. А це ми ще про бульбашку на ринку нерухомості навіть не починали 😁
-
@snnapus у тебя кстати получится обновить роли у сервис акка? у тимлида моего тоже не вышло
-
Heeeeey wtf!??
-
Людина була готова переплатити за круїз саме на тій машині а не змінювати своє рішення в бік альтернативних машин. Просто виробники теж не дурні та роблять націнку на якісь банальні рішення в три дорого, до прикладу GPS навігатори. Вони ж зʼявились за довго до того як це зʼявилась в будь якій машині, но все ж таки.
-
Чому в інших країнах ріст економіки не пов'язан так сильно на рості населення як в Канаді? Це стовідсотково призведе до соц.напруження як мінімум, а взагалі то зміні і культури і цінностей суспільства
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою заробітною платою на 1 людину. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації.
-
Але українці це тимчасові. А в табличці ті хто пр отримав
-
То не українці. Це вони вирішили прискорити економіку після ковіду, якій не вистачало робочої сили
-
Ну це якраз 1 рік вище середнього показника до того
23 Jan 2023, 01:02
621792/642651
about an hour ago