(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну Олена что то писала давно похожее вроде, не знаю эта или другая 😄
-
Не можу пройти повз =) Це сертифікована професія, і є багато мінжнародних шкіл, треба відрізняти інфоциган та ліцензованих коучів, ну і щоб судити, то треба спробувати.
-
Ну міжнародна сертифікація і сертифікація шкіл, які даються після 10500 годин практики та екзаменів, чогось і варті. Треба знати методику та техніки, показати велью для клієнтів, і тільки тоді ти отримаєш сертифікацію. В мене на сертифікацю школи пішов рік, і піде рік на міжнародну. Ну і тим паче є школи і методики, які доведені емпіричним шляхом. Тобто це дієвий метод.
-
Так для багатьох людей, бо в Україні то було попсово тільки серед аппер менеджементу. Ну і я кажу бренд професії зіпсований інфоциганством( На жаль. В Канаді та норс Америці - це більш попсово
-
Ось моя школа: www.erickson.edu/en/home Ось міжнародна асоціація і її вимоги: coachingfederation.org/credentials-and-standards
-
Але коучінг дуже і дуже зіпсований інфоциганством, тут я згодна. В мене бувають клієнти, які не приходять не на коучінг, а за порадами, консультаціями і т.д. Я зараз зареєструвалась в одний тулі для коучів, щоб клієнти самі приходили, а там якийсь крінж очікується від коучінгу, типу просто “побалакай зі мною”. І тула це пропагандує, і там 90% людей без сертифікацій, які ніколи в житті не вчились саме коучінгу.
-
Із якими запитами я працюю часто: 1) Хтось хоче почати бізнес. 2) Хтось хоче більше зп. 3) Хтось хоче налагодити ворк лайф беленс. 4) Хтось просунутись по кар’єрі. 5) Хтось втратим мотивацію до чогось. 6) Хтось хоче знайти нове хоббі. І ще дуже багато різних запитів. Глобально коучінг в моєму підході допомогає людині знайти відповіді на свої питання та почати діяти для досягнення своїх цілей і реалізовувати свій потенціал.
-
ICF Core Competencies 1. Demonstrates Ethical Practice 2. Embodies a Coaching Mindset 3. Establishes and Maintains Agreements 4. Cultivates Trust and Safety 5. Maintains Presence 6. Listens Actively 7. Evokes Awareness 8. Facilitates Client Growth Вибачте, не хотів би вас персонально образити, але це приблизно той булщіт, який я собі і уявляю, коли кажуть про інфоциган. Тільки на корпоративному ринку 🤷♂️