(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
дуже шкода, що ви не бачите цінності в психологах та коучах. Я бачу цінність і в тих і в тих, і результат бачу на своїх клієнтах - це головне.
-
а диплом у нього є? Anyone can call themselves a coach. But ICF-credentialed coaches are professionals who have met stringent education and experience requirements, and have demonstrated a thorough understanding of the coaching competencies that set the standard in the profession. Additionally, they adhere to strict ethical guidelines as part of ICF’s mission to protect and serve coaching consumers.
-
без знання контексту, воно може так і здаватись, за кожною компетенцію стоїть 100500 правил та технік, якими має володіти коуч.
-
Тільки побачив, можливо)
-
та, в цьому і вся магія коучингу, це просто паверфулд квешнс. Але ж ви отрималі велью від сесії для себе?
-
Є багато різних історій, звичайно, я не можу шарити деталі, але є клієнт, який завдяки трьом сесіями зі мною знайшов роботу, яку саме хотів, є клієнт, який відкрив свою агенцію із маркетингу та покращив ворк-лайф беленс, є клієнт, який покращив свій ментал хелс, бо була висока тривожніть від імміграції і навчився турбуватись про своє здоров’я, є клієнт, який отримав промоушн на роботі завдяки одній сесії (це був саксесс). По суті, результати в кожного індивідуальні, бо кожен очікує свій результат.