(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
чтобы не болел палец, сломайте ногу (с) 👍
-
Тільки побачив, можливо)
-
можна декілька сеансів з тобою говорити на різні теми, поки у тебе не з'явиться тривожність через те, скільки ти витратив на це коштів 🧐
-
Ну, I had fun, це ж безкоштовно по страховці
-
Не знаю. Я йому тоді розповіла ще про війну і шо з ним теж може шось погане трапитись (ядерна війна, наприклад), він нервово сміявся.
-
хіба цьому мему не років 15?
-
сижу уже полтора месяца, жду ecopr и ппц
-
Він знайшов роботу бо ти йому допомогла з резюме чи з мотивацією чи з інтерв'ю?
-
та, в цьому і вся магія коучингу, це просто паверфулд квешнс. Але ж ви отрималі велью від сесії для себе?
-
Є багато різних історій, звичайно, я не можу шарити деталі, але є клієнт, який завдяки трьом сесіями зі мною знайшов роботу, яку саме хотів, є клієнт, який відкрив свою агенцію із маркетингу та покращив ворк-лайф беленс, є клієнт, який покращив свій ментал хелс, бо була висока тривожніть від імміграції і навчився турбуватись про своє здоров’я, є клієнт, який отримав промоушн на роботі завдяки одній сесії (це був саксесс). По суті, результати в кожного індивідуальні, бо кожен очікує свій результат.
-
от було б смішно, якби хтось знав яка у мене професія за першою освітою, то мої коменти зовсім в іншому світлі б заграли 😁
-
Але реально дихання правильне допомагає
-
Тьфу) коучів ... це Т9)
-
Хотя вот подруга на той неделе подвернула ногу и в Калгари её за час приняли. Но мы смотрели по занятости клиник и она просто выбрала ту, где меньше очередь
-
Если б это ускорило процесс… но вряд ли
-
Хотя нет стоп я сидела 3 часа в имердженси и там человек сидел со сломанной ножкой как заинька
-
Врачу?
-
В любом непонятном случае ломайте ногу
-
Любой причем
-
Я ваажаю, що найбільше досягення в цьому кейсі було - “дозволити собі” шукати те, що хочеться.
23 Jan 2023, 01:02
621971/642653
27 minutes ago