(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але з психолог це більш дедікейтид
-
Ну я і з друзями буваю обговорюю
-
а для чого психолог, якщо є друзі, з якими можна обговорити проблему?
-
може б nvidia краще купив
-
а скільки це в затратах по фінансам?)
-
Имхо, конечно
-
По факту никто тебе не поможет кроме тебя самого. Те люди могут как-то помочь наверное найти путь или направление, но без определенной работы со своей стороны врядли что-то изменится.
-
тобто хз навіть про що говорити. я колись прийшов один раз до «коуча». ми поговорили, згодились з відповідями. і вона запитала чи я сам захотів, чи хтось порадив, бо не дуже йшло
-
але ментор має сенс, я знайшов, що в цілому теж як психолог? просто в айті
-
насправді, я теж думав що психолог не має сенсу, бо типу якщо ти сам не можеш справитися з ментальними траблами, то ніхто не допоможе. mental toughness, masculinity, red pill community і т.д. ну і хочеться слухати компетентних людей, тому знаходиш відповіді у відповідних книгах, подкастах і т.д.
-
і чим допоміг?
-
і допоміг?
-
Postcard From Dubai Hot Chocolate - не густий, але норм, багато дубайської начинки накидали
-
Через власний досвід, спостереження і наукові експерименти 🤝 Це ж було вже, треба вчасно приходити на розмову
-
топ робота )
-
Угу)
-
200$ на годину це більше за прогєрів?
-
В україні десь 30$ на годину, в канаді 200+, але я безкоштовно знайшов в альберті
-
Candy Apple Charm hot chocolate, Trafiq - смакує краще, ніж виглядає, бо як подали, вже чоловік почав казати «Можемо в інше місце піти». Досить густий, яблок якось не відчула)
-
чув цікаву думку, що єдине, що ми можемо контролювати це mind. бо все інше залежить не лише від нас. тому фіксиш думки, робиш план, працюєш над виконанням.
23 Jan 2023, 01:02
622039/642490
about an hour ago