(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
насправді, я теж думав що психолог не має сенсу, бо типу якщо ти сам не можеш справитися з ментальними траблами, то ніхто не допоможе. mental toughness, masculinity, red pill community і т.д. ну і хочеться слухати компетентних людей, тому знаходиш відповіді у відповідних книгах, подкастах і т.д.
-
Угу)
-
В україні десь 30$ на годину, в канаді 200+, але я безкоштовно знайшов в альберті
-
Та был же опросник вроде у психологов спрашивали сколько они людей вылечили, они просто молчали 😄
-
Тим людям які кажуть що психологи фігня їм мабуть найбільше й треба до них. Оці всі друзі з капітаном морганом це якраз дорога в нікуди. Так без умовно є люди які сильні духом і можуть себе аналізувати, правильно оцінювати ситуацію і щонайважливіше робити правильні висновки. Але таких одиниці буквально. Крім того психологія це така ж наука як ІТ. Тобто ви зараз кажете що всі викладачі, ментори і чуваки які на конфах виступають це коучі з розряду дихати маткою? Ну я звісно припускаю що там такі є, як і в будякій професії. Але точно не всі і це не знецінює самої справи
-
100% психолог все вакансии себе забирает, через внушение что он говнокодер