(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
поспать 😄
-
від алкоголю топ, надихає на дії
-
і взагалі ефект контрпродуктивний від трави
-
я навпаки. алкоголь safe і топ, трава - пару разів пробував
-
www150.statcan.gc.ca/n1/daily-quotidien/230224/cg-a002-eng.htm
-
Ну мінімум це 2 напоя, якщо вони за кермом....
-
я в маркаме за год видел 5 раз курящих людей, запах травы 0 раз наблюдал от локации зависит сильно походу
-
Я вбачаю більше шкоди від бухла ніж від трави, але надзвичайно велика шкода це коли відсутній контроль
-
Хз, я не бачив, щоб пили. Бачу, що курять багато трави, таке є. Знову ж таки можна статистику глянути
-
він хоче примусити автовиробників повернути виробництво в США. Renegotioation все одно в 2026 мала б бути
-
Канаде нужно делать выводы и скорее выходить на другие рынки чтобы не было такой сильной зависимости. Да это будет дороже, но не будет такого инструмента манипуляции
-
А є такий коуч, щоб дівчину переконав, що анальний секс це круто? 🤔
-
Але в костко теж постійно є люди. Я лише один раз бачила дійсно пустий костко. Ось реально нікого не було. Вечір в день концерту Тейлор Свіфт
-
Я думаю що нажаль Канада знаходиться у такому стані що або negotiations, або намагатися самим заповнити всі необхідні штуки після відмови від продукції зі штатів, а це типу ну дуже складно
-
Я мав якось 3 сесії з коучем (бонус від компанії). В принципі коуч був trustworthy, але ну якось взагалі не зайшло.
-
гайз, є тут експерти по тайпскрипту?
-
То окремі види дозвілля 😊
-
без paywall
-
www.wsj.com/world/americas/trump-pushes-for-early-renegotiation-of-u-s-trade-deal-with-mexico-canada-c8f9f371?st=SbvhA7&reflink=desktopwebshare_permalink
-
З собаками збирають гуляти 😂
23 Jan 2023, 01:02
622477/642582
3 minutes ago