(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я думаю що нажаль Канада знаходиться у такому стані що або negotiations, або намагатися самим заповнити всі необхідні штуки після відмови від продукції зі штатів, а це типу ну дуже складно
-
гайз, є тут експерти по тайпскрипту?
-
Те що я бачу це спорт + трава, люди реально втомлюються і трава для них це рекреативна штука і релакс, алкоголь теж буває, але це вже майже як традиційна штука на великих соціальних заходах
-
Судячи з того як гуртуємося ми і вони то 2 варіант
-
Ідея коучингу - швидше навчити тебе щоб ти зміг переконати дівчину що це круто. Чи навіть далі: розібратись чи справді твоє покликання девелопмент чи може тобі треба переконувати дівчат - і це твоє покликання і тобі треба змінити професію, і побудувати тобі роадмапу як йти до своєї мрії
-
Ну тоді штати скажуть «друзі, ми тут порахували кількість армій, і така хуйня коротше…»
-
type X = {a: boolean} type Y = X & {b: boolean} const x: X; const y: Y; const z = Math.random() < 0.5 ? x : y // z is X. Чого тут z має тип X ? Чатгпт каже що typescript коллапсить тип якщо дві бранчі являються типом (X) і сабтипом (Y) - але я не можу знайти цього в документаціі