(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
питання про старовину - діди хочуть пограти в unreal tournament (здається 99 року). Я маю в стімі unreal tournament game of the year edition (та й товариші теж дійшли згоди, що якийсь там лінк на epic games сайті качає аналогічну версію) - але питання ось в чому. Як знайти або найлегше створити тимчасовий сервер під рубанину 16-32 людей? Я запускав офіційну гру, і звісно жодних живих серверів там не було, і перевірка оновлень теж вела на мертвий сервер.
-
Сотрудники Службы безопасности Украины задержали главного психиатра Вооруженных сил, который является заместителем председателя Центральной ВВК и решает вопрос о пригодности военных к прохождению службы. По материалам дела, этот чиновник в течение полномасштабного вторжения приобрел необоснованных активов на более чем миллион долларов США. При этом фигурант не отражал соответствующее имущество в своей декларации и оформил его на свою жену, дочь, сыновей и других посторонних лиц. В период 2022–2024 главный психиатр ВСУ приобрел дом и два земельных участка в Обуховском районе Киевской области, две квартиры в Киеве и одну в Одессе, два автомобиля BMW X7. Во время обысков следователи СБУ нашли у него также 152 тысяч долларов США и 34 тысяч евро наличными.
-
Я купив нову за 500 в волмарт
-
Ти айтішником працюєш?
-
але це для 2004
-
steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2902411820
-
мабуть стосовно цього у мене і є питання :) бо записані в грі сервери звісно недоступні. у мене в 10 вінді все ок працює локально. фулхд (правда довелось вибрати ОпенГЛ замість ДХ9) щоб фпс нормальний був. де пограти онлайн? :)
-
можливо й з UT99 все так само
-
Додай може скільки контролерів віддаєш і скільки яких Ігор є якщо вони йдуть бонусом
-
не знаю як з UT 99, дивно що він взагалі запускається у когось на сучасному залізі, але декілька років тому я запускав UT2004 і там щоб пограти онлайн треба було змінювати якісь параметри в ini-файлах, здається прописувати адресу неофіційного master-серверу
-
Ще й баскетбол 2025 в комплекті йшов ну і 1 контролер
-
2004 це ж не той самий (просто ремастер)?
-
Тим часом українські меми