(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так
-
я не розумію. "до-після" має відображати "до-після". а на фотках баба типу та сама
-
ну ок
-
Это трансгендер
-
Это не баба
-
я не розумію. "до-після" має відображати "до-після". а на фотках "%трансгендер%" типу та сама
-
Привіт! Мене звати Макс, я студент факультету Computer Information Systems в канадському коледжі Okanagan College. До початку навчання я кілька років працював над розробкою фронтенду та самостійно розвивався у цій сфері. За останній рік я створив декілька вебсайтів для місцевих компаній. Постійно вдосконалюю свої навички та вивчаю нові технології, наприклад, data structures. Зараз я активно шукаю роботу та буду вдячний за рекомендацію в компанію, де я міг би застосувати свої знання та розвиватися професійно. LinkedIn profile Resume Дякую!
-
Здається, штрудель таки є в Ванкувері Honeybrew Strudel Bar (604) 423-5870 g.co/kgs/CrtHB4i
-
подготовился к приходу трампа
-
так она ж вроде еще не вышла (судя по страничке в стим). а. там бета. понятно.
-
www.wsj.com/politics/policy/trumps-ukraine-envoy-has-a-hard-climb-to-any-peace-deal-ac728e58?mod=hp_lead_pos3
-
Я б у анріл або квейк 3 арена пограв із задоволенням. Може навіть кс1.6 Років 7 назад на роботі грали по лану у версію якусь типу з флешки на 500мб чи щось подібне. Круто було😢
-
70% українців не хотіли б виїжджати до іншої країни на постійне місце проживання у разі відкриття кордону для усього населення. Про це свідчать результати опитування фонду «Демократичні ініціативи». Бажання виїхати висловили трохи більше 20% опитаних.
-
20 відсотків це десь 8 млн, якщо населення 40млн.
-
я знаю людей з освітами та житлом що робили цивілізовану роботу, а спустились до гуртожитку та пакетиків, не мало знаю
-
даунгрейд проти того що було вдома
-
Не факт що апгрейд на батьківщині спрацює. Але так будуть ті хто повернуться і ті хто навпаки виїдуть.
-
Ще й будуть шо повернуться
-
реальність така що дуже багато хто йде на даунгрейд за кордоном
-
Если что, я бы в суприм коммандер рубанул 🙂
23 Jan 2023, 01:02
622581/635722
4 minutes ago