(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Того що було вже не буде
-
Хз, але я зроблю максимум для отримання іншого громадянства для всієї сім'ї. Потім може і повернемося.Та і пів чата тут за тим самим.
-
Так на це і розрахунок сибіги і колег
-
Для таких професій ін деманд були окремі стріми дуже довго.
-
ну ты не сравнивай айтишку с другими профессиями, в айти переезжать проще простого
-
А хто тебе пустить в Німеччину після закриття програм для біженців? 🤔
-
Ти можеш бути ітшником, логістом, менеджером, слюсарем, сантехніком, навіть лікарем, і прекрасно влаштуватися в Німеччині. Або в Україні але є нюанси.
-
Всім привіт! Хтось знає чи є якісь подібні групи в Штатах? :)
-
а там хай сама розбирається що і де і куди
-
і стосовно України це було б краще і в 91 і в 2001 і в 2011 і в 2021 і буде в 2031
-
о це дуже доречно, коли у дитини більше вибору це завжди краще
-
Це недоречно
-
немає дітей яким би не допоміг ще один кльовий паспорт
-
всім дітям планети
-
Це дуже релевантний кейс, оскільки це дає шанс на нормальне життя дітям.
-
я б собі ще штуки 3 взяв якби роздавали, а чо нє
-
це абсолютно нерелевантний тейк бо канадський паспорт пасує кожному, їсти не просить а можливості дає
-
і площина після ручного шліфування залишається правильною?
-
Хтось знає скільки приблизно часу займає посилка з аліекспрес по морю до Канади?
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка як точно визначити свій NOC для ЕЕ? Назва позиції не співпадає нізчим в списку на сайті, тому шукав щоб відповідало робочим обовязкам, внизу ще вказано що потрібно щоб спіпадав рівень навчання (за диплом на роботі не питали). Це ремонт і тестування телефонів ноутбуків і пк. Не сказати шо це системне адміністрування, але і не підпадає під електрика, або зборку електроніки Також як варіанти вибивало Non destructive tester, але це про будівництво я розумію Також сам IRCC пише що опис робот на сайті NOC не обовязково має співпадати, і також я розумію що в рекомендаційному листі від роботодавця можуть написати більш приближено до того чи іншого NOC Як знайти правильний NOC, щоб потім подати без проблем?
23 Jan 2023, 01:02
622616/642720
4 minutes ago