(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще трохи русні для G-2 😘
-
*штурмовиків/піхоти 🥲
-
Оцьому пиши, не переплутай
-
Напишу такое же письмо ДиКаприо. Вдруг сработает
-
⚡️На чай, каву та парфуми в посилках від родичів із-за кордону може бути обов'язковий податок у 20%, — законопроєкт. Відповідно до законопроєкту №12429, ліміт до 45 євро застосовуватиметься до таких товарів: - підакцизні товари; - парфуми (понад 50 грамів) або туалетна вода (понад 0,25 л); - кава (понад 500 грамів), кавові екстракти та есенції (понад 200 грамів); - чай (понад 100 грамів), чайні екстракти та есенції (понад 40 грамів).
-
В Канаді всі посилки оподатковуються вартістю 20 дол, а якщо це подарунок то не вище 60 дол.
-
Отакої… а я тещі каву з костко відправляю на постійній основі, кілограми 3-4 кожен раз :/
-
UT99 зробили безкоштовним кілька років тому, шукай в інетах
-
Та знаю. Дешевше в Україні купити. А от не працює ця логіка
-
І мені шлют. Кажу - не треба. Я плачу за отримання цієї єрунди в 4 рази вище. Ні, онуку хочуть надіслати
-
Дешевле. Тоже долго будут «идти»
-
Я минулого разу, коли хотів щось передати знайшов кленовий сироп та цукерки з Костко на олх дешевше, ніж в Костко 😁
-
Идея для бизнеса. В Украине делать фейковые посылки как будто из разных стран для отправки родственникам
-
Примха якась
-
А я кожного разу не знаю що відправити, бо все таке гівно....
-
Добре, що у мене не такі родичи 😊
-
Головне - увага
-
Ти знаєш я відкрила для себе що родичам важливо отримати саме від мене посилку. Жодні економічні сенсі не працюють - типу давай я замовлю на укр.сайті продукти з доставкою. Так дешевше і швидше. Ні йопт
-
Лол, тоді питань нема
-
Хз, подобається їм кава з ваніллю
23 Jan 2023, 01:02
622644/642720
9 minutes ago