(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти знаєш я відкрила для себе що родичам важливо отримати саме від мене посилку. Жодні економічні сенсі не працюють - типу давай я замовлю на укр.сайті продукти з доставкою. Так дешевше і швидше. Ні йопт
-
Лол, тоді питань нема
-
Хз, подобається їм кава з ваніллю
-
Нащо тещу наказувати? Вона так далеко що ми один одного любимо )
-
Оце ти гурман! Імхо, в Україні набагато краща і дешевша кава, хоча б та сама Ісла
-
це ти її так наказуєш чи навпаки?)
-
Я пару разів попала. Не лише на оплату податку, а й на послуги митного брокера у 80 дол на посилку вартість якої і 30 євро не було)
-
Тут важливо саме OR. На відміну від України та більшості інших країн
-
You can bring back up to 1.5 litres of wine or 1.14 litres of alcoholic beverages or up to 8.5 litres of beer
-
Комусь гроші тупо, а комусь такі "подарунки" куплені на олх або алі, а потім відправлені в Канаду за х3 вартості тупо. Люди різні і уявлення у них різні. Імхо важлива увага та спілкування, а не фізична річ
-
А рашка взагалі 1000 дол. Підари
-
Не дивилася. Канада так захищає свій ринок. Україна має більші коридори по вартості. Якщо не помиляюсь 150 євро зараз
-
До речі, а ти бачила ліміти на алкоголь при перетині кордону? До мене кум їхав, хотів з Європи норм напоїв привезти, а там 1.1л 😒
-
Дешевше просто грошей відправити, але то вже якось тупо
-
Це ж подарунок а не харчі, ви про що взагалі?
-
Я замовляв на Новий рік доставку з Метро якісних європейських продуктів, усі були раді 😉 А тут у мене є український магазин, де я можу собі при бажанні придбати майже будь що
-
Я відправляв особисті речі в Канаду з Європи, коли переїжав оцінив десь в 100usd. Нічого не платив
-
Так)
-
Я би і з України відправила подарунки замовив їх у українського виробника. Треба ж підтримувати наш бізнес. От категорично не треба. Ми тобі відправило, а нам нічого не треба
-
Я радий, що у мене в родині усі іншої думки
23 Jan 2023, 01:02
622661/642817
less than a minute ago