(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
You can bring back up to 1.5 litres of wine or 1.14 litres of alcoholic beverages or up to 8.5 litres of beer
-
Комусь гроші тупо, а комусь такі "подарунки" куплені на олх або алі, а потім відправлені в Канаду за х3 вартості тупо. Люди різні і уявлення у них різні. Імхо важлива увага та спілкування, а не фізична річ
-
А рашка взагалі 1000 дол. Підари
-
Не дивилася. Канада так захищає свій ринок. Україна має більші коридори по вартості. Якщо не помиляюсь 150 євро зараз
-
До речі, а ти бачила ліміти на алкоголь при перетині кордону? До мене кум їхав, хотів з Європи норм напоїв привезти, а там 1.1л 😒
-
Дешевше просто грошей відправити, але то вже якось тупо
-
Це ж подарунок а не харчі, ви про що взагалі?
-
Я замовляв на Новий рік доставку з Метро якісних європейських продуктів, усі були раді 😉 А тут у мене є український магазин, де я можу собі при бажанні придбати майже будь що
-
Я відправляв особисті речі в Канаду з Європи, коли переїжав оцінив десь в 100usd. Нічого не платив
-
Так)
-
Я би і з України відправила подарунки замовив їх у українського виробника. Треба ж підтримувати наш бізнес. От категорично не треба. Ми тобі відправило, а нам нічого не треба
-
Я радий, що у мене в родині усі іншої думки
-
Так от відправка фізичної речі і є увага. А те що це не вигідно, та посрати якось. Откритика на крісмас теж коштує копійки в Китаї, а коли ти відправляєш і підписуєш з Канади - інша справа.
-
Якщо з України речі відправляти і щоб не попасти на ці витрати треба відправляти Містом з доставкою "до дверей". В них свої брокери і вони вартість за це беруть у складі перевезення
-
лол: Главного психиатра ВСУ Олега Друзя, уличенного СБУ в незаконном обогащении, привезли в суд на "скорой" для избрания меры пресечения. Его адвокаты заявили о якобы инсульте во время обыска и госпитализации в реанимацию, хотя подсудимый выглядит вполне здоровым. Во время судебного заседания главный психиатр ВСУ заявил, что он перенес инфаркт на ногах, который произошел с ним во время обысков. А вот его адвокат утверждал, что у его подзащитного инсульт...
-
Наскільки я пам'ятаю, то ні. Але там можуть бути нюанси, потрібно читати. Можливо при в'їзді в Канаду ти маєш подати декларацію goods to follow або щось таке і там вказати що буде їхати. Краше подивитись деталі
-
От не знайшла я цього ніде. Точніше хто лендиться є така опція, але треба якусь декларацію в аеропорті заповнити що потім особисті речі надішлеш.
-
Ні, я не мав тут ще адреси то відправляв на ім'я знайомого. Але був пройоб в пакуванні(опис що в коробці не приклеїли) - то коли забирали пояснював митнику що там, і чому отримувач не я- може тому нічого не платив
-
І шо не треба в такому випадку нічого платити?
-
А це рулетка. Як і в Україні. Людський фактор мабуть. Але я багато замовляла чого з Україні і колись пролетіла, а от двічі навіть за митного брокера платила. Йопт, за печиво і іграшку вартістю хєрня і оплатила податки, щось 30 дол, і 80 дол послуги брокера. Оце скам
23 Jan 2023, 01:02
622669/642720
9 minutes ago