(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Прем'єр Угорщини Орбан висловив невдоволення через рішення України припинити транзит російського газу. Він заявив, що розглядає можливі заходи у відповідь на цей крок. Тим часом угорська армія. Церемонія відкриття кадрового бюро.
-
А таке питання, може хтось знає. Якщо я хочу відправити сам собі техніку з України але вона вже давно знята з продажу, як тоді на митниці її оцінять? Я ж можу і сам поставити оцінку $50
-
А при купівлі на Алі можна не платити мито, на відміну від Тему. Головне не брати доставку DHL або FedEx, а стандартну 😊
-
www.cbsa-asfc.gc.ca/import/courier/lvs-efv/prsn-eng.html Sending goods to Canada by courier while abroad Можна погуглити питання, я навіть бачив колись відео на ютубі по тому як це правильно зробити
-
100%
-
Привіт, нам потрібна 1 людина, гідна зарплата, ми беремо без досвіду, для деталей пишіть приватно
-
Привіт, нам потрібна 1 людина, гідна зарплата, ми беремо без досвіду, для деталей пишіть приватно
-
Аааа блять) на кого це розраховано??? Угорщина не купляє рос газ через Україну. Вони купляють газ у рф через Турецький потік
-
Ну дивно було б, як не був! Тут навіть чебуреки люди знаходять😁 давай вже прилітай та знімай пробу
-
Ой, ну типу тут не можна купити лажу) треба купляти в рітейлах
-
isla.ua/en/coffee/😉
-
Так-то воно так, але є й нюанси
-
Дякую
-
Але канадських доларів!
-
Ну можна і укрпоштою. Але треба зверху на коробці написати Gift, а вартість 60 дол
-
Тут без досвіду немає
-
Відправляти треба Містом. Написати що це подарунок і вартість його 60 кадів
-
Треба тоді свій бренд робити. А не використовувати чужу репутацію і ціновий діапазон
-
А может быть, да. Но в принципе ж у нас обычно кофе любят и ценят, ну не все, но понимание есть
-
может кстати поэтому люди не понимали зачем покупать дорогой кофе, на вкус же одинаково
23 Jan 2023, 01:02
622690/642817
3 minutes ago