(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
То вони тепер відключать галочку отримувати випадку наемайл і почнуть слати паперові?
-
мав на увазi щось таке, пиши чи допоможе 👍
-
export interface Person { name: string } function isPerson(maybePerson: unknown): maybePerson is Person { return (maybePerson as Person).name !== undefined; } const a = {}; if ( isPerson(a) ) { console.log(a.name); }
-
Так, воно є як мінімум на 36 мовах 😊
-
Я так замовляв віфі камери собі та батькам, то батьки приблизно на % пдв мали меншу ціну ніж я
-
Алік наче має включену вартість мита в ціну, бо як міняєш регіон на Україну то все дешевше стає ніж в ЄС наприклад
-
Ну це є і українською 👮
-
Ні, це не мито, це регіональні ціни. Мито буде братися на канадській стороні, якщо замовиш DHL/FedEx. А от Тему бере податок наперед, хз чи платить він його Канаді
-
От я теж ставлю що це так працює, а канадський dhl/fedex просто найобує
-
Алішка в США зразу бере мито в залежності від штату до прикладу
-
Ти можеш ставити будь що, але Алі ні в Канаді, ні в Україні не бере мито 😉
-
А взагалі я вам зараз скажу те від чого ви будете плакати. 800 доларів це дюті фрі в США Для E comerce - 2500. От тепер живіть з цим. А ті податки які збирає Алішка це сейлс такс штату а не імпорт такс країни
-
А це точно ціни регіональні а не такс? Я хз як верифікувати
-
Такси і мито для СА і ЮА Алі не бере при оплаті. Вони платяться вже в країні отримання при розмитненні. Мито (якщо є) і податки. Так от у разі Канади їх не беруть, якщо доставка стандартна від Алі. Це легко гуглиться при бажанні 😉 Ціни різні регіональні на більшість товарів, але не на всі.
-
🤷♂
-
Ну значить для ЄС беруть, он Катран пише, що для ЮС теж беруть
-
Тю, так яка ж це ру пропаганда, якщо він пише, що Європа сидить дивиться і нічого не робить? Хоча чого я дивуюсь, що в чаті ніхто не читав, тут же мабуть більшість 20-25 років 😔
-
(Це в єс)
-
Але арикол що в російській читається як якісь відібрана і топова роспропаганда
-
Точно. Можеш подивитись на різні товари різниця буде різна, + у різних продавців + вона не завжди є. Ну і який такс? В моєму випадку hst 15% наприклад має бути. Алі чітко і ясно пише, що такси не бере, на відміну від Тему, де прямо на чекауті все вказано. service.aliexpress.com/page/knowledge?pageId=37&category=1000021971&knowledge=1060015161&language=fr
23 Jan 2023, 01:02
622802/642817
less than a minute ago