(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цікаво взагалі , він продумав цей жест чи як. Звідки воно. Спеціально так зробив щоб усі сралися чи що Бо як зробив би нормально, то все було б ясно. Хайп це коли there’s a place for interpretation
-
ну то есть не освистали и ничего подобного
-
вообще имхо самая большая проблема не в том что он зиганул (хотя это пиздец)), а в том что огромное кол-во людей с пеной у рта доказывают что это вообще не зига была а римский/американский/ю нейм ит салют и даже на инаугурации никто ничего не сказал, но дальше хлопали и радовались просто
-
чи спростував
-
на мій аргумент
-
щоб хтось додав фактів
-
просто пук в воздух?
-
зачем?
-
а M прям з аргументами
-
я зазвичай закидую думку без аргументів
-
ну я не пояснюю прям так з пруфами детально
-
Саме тому я написав що треба дивитись не на жест, а на навіщо
-
Треба мені перестати бачити мАаскву всюди та йти працювати
-
Якщо воно виглядає, як качка, плаває, як качка, і кахкає, як качка, то це, імовірно, і є качка. імо якщо такий жест зробив би до прикладу зеленський - нас би жокрстоко засудила вся європа і сша і той самий маск розніс би фотку по всьому твітеру а всі ці блохери типу льоші фрідмана казали кричали б. путін був правий.
-
Доречі так, я думаю навіть якщо він ось стане і скаже зіг хайль, вони зараз нічого не скажуть, але запамʼятають
-
А ти?))))))
-
а як треба, маскІвська? мАсковська?
-
Блин вже почала питати, шо за маскОвська зіга 🤦🏼♀️
-
AI каже що зіга має бути з долоню направленою до низу та прямими пальцями разом. У Ілона ж пальці не прямі і не разом
-
а ти не втомлюєшся від дискусій в чаті? інколи звертаю увагу як ти активно щось пояснюєш. мені здається одні розуміють і згодні одразу, а інші залишаються при своїй думці
23 Jan 2023, 01:02
622984/643299
about an hour ago