(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну як незодавно - в 90х
-
ну типу да, доки підгрузити, може якісь оновити, текст може якийсь написати ще - не знаю деталей подачі. Але в сусідньому чаті скидали кейс, як людина сама написала петицію на EB1, яку епрувнули з першого разу. Це просто час займає. Це ж часта практика перевіряти роботу людей, яких ти наймаєш - як і на роботі
-
www.goodreads.com/quotes/189261-if-you-want-a-thing-done-well-do-it-yourself
-
Я робила все сама, в 2021 році подавалиь. Паралельно зі мною в той же час подавались двоє співробітників, вони скористались еміграційним адвокатом від компанії, в обидвох був реджект, переподавались, в результаті получили вони свої ПР, але я получила в березні 2022, а вони в 2024.
-
А я думаю шо так Nvidia стоки підросли
-
Я читав нещодавно, а не квебек вийобувся нещодавно, ну 😁
-
Так, це для мене взагалі 🤯 що за такі гроші вони ще можуть так тупо помилятися, я про це спатався, тому що вже не перший раз чую
-
Та я теж думаю що краще буде самому зробити, трохи треба буде посидіти і розібратися
-
Це добре, що вони не оплачували того адвоката, а коли чую скільки коштують такі послуги, а потім ще й "нюанси" за такі гроші, то сумно
-
ну і порада: не чекати поки вас запросять на подачу, а збирати/перекладати документи та справки вже зараз. Щоб у вас все було готово
-
якщо у вас стандартна подача, то там треба піти і просто уважно прочитати вимоги і самому податися. Так, займе час, але ви будете впевнені що ви подали все
-
+ подавався сам в кінці 23-го, отримав ПР на початку 24го. Друг подавався з консультантом, перший раз отримав реджект через неправильні доки, другий раз був успішний, але зайняло більше часу, ніж в мене 🤷♂️
-
Тим часом Чехія🔥
-
Мені ось це порадили з костко, хтось куштував вже?
-
тоді норм))
-
А вдома сніговиків ліпити
-
Головне на хайвей не виїжджати
-
Але Техасу і Флориді норм, це розвага. думаю всі сидять та зробили собі snow day
-
Так! Щось дивне коїться
-
Колега полетів там зараз почілити з родиною з мінесоти, навіть не знаю питати чи ні, як відпочили
23 Jan 2023, 01:02
623082/643264
9 minutes ago