(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А тим часом в Сіетлі і мабуть у Ванкувері сонечко 😄
-
і булка гидотна
-
я не розумію чого всі так пруться по ход догам костко - там же дуже несмачні сосиски
-
я малому якось купувала - він один раз вкусив і мені віддав. Ну якщо дуже голодний і більше нічого нема - то нікуди не дінешся. Але купувати з власної волі - ні, дякую😁
-
Я досі не наважилася спробувати. Але ж завжди черга
-
Канадська
-
І не тільки вони, але це дуже схоже на їх стратегію, просто закидати адеквантих консервативних і ліберальних представників спільноти лайном типу того, що іноді йде від трампа і доже
-
Праворадикальні представники американського суспільства вклали багато ресурсів і часу, щоб срачівня процвітала
-
Тримайтесь, наступні 1400+ днів будуть священними для срачівні
-
Та платна підписка має бути
-
www.ddinstagram.com/reel/DFFzNcpONVW/?igsh=aTdnNW9hejd6aGUy
-
Я думала, що черга в тому, що в дт через стадіон. Чисто зажерти чогось дешевого перед іграми
-
Хочеться інколи капельку карми для ідіотів
-
В мене чомусь нема прев'ю
-
www.instagram.com/reel/DFHh5LyN8lI/?igsh=Y2Rsejg4OWU2dm11
-
Кто может порекомендовать хорошего кондитера(Торонто)?
-
Та зараз Трумп зробить такс у 25% і навіть юніори не треба - все піде по п… або в ту сторону. Ви заради цікавості заценіть скільки товарів навкруги зі США
-
Хуйня. Да похер
-
Лекс Фрідман зібрався у Москву до путіна, щоб спитати, чому він такий класний, яка смачна кулєбяка, толстоєвскій його улюблена книга
-
Шановні вищі сили чи інші рептилоїди що правлять світом, будь ласочка зробіть так щоб цього тіпа Путін посадив після якого тупого питання , я я обіцяю що тоді полюблю їсти баклажани
23 Jan 2023, 01:02
623106/642908
about 2 hours ago