(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та зараз Трумп зробить такс у 25% і навіть юніори не треба - все піде по п… або в ту сторону. Ви заради цікавості заценіть скільки товарів навкруги зі США
-
Хуйня. Да похер
-
Лекс Фрідман зібрався у Москву до путіна, щоб спитати, чому він такий класний, яка смачна кулєбяка, толстоєвскій його улюблена книга
-
Шановні вищі сили чи інші рептилоїди що правлять світом, будь ласочка зробіть так щоб цього тіпа Путін посадив після якого тупого питання , я я обіцяю що тоді полюблю їсти баклажани
-
Ні, раніше через мексику можна було робити те що неможна з канадського
-
Трамп підписав указ «про закриття південного кордону для нелегальних мігрантів». А північний виходить відкритий @knotri
-
А є якийсь чорний список таких консультантів, щоб не натрапити на них?
-
Ну і ліцензію ще добре перевіряти
-
На canada.ca мають публікувати прям дуже злосних
-
Я в іншому чаті писав - Ілон кинув саме еталонну зігу. Навіть якщо не розбиратися що це таке і дивитися всякі картинки на кшталт цієї то всеодно буде складно заперечити наступне: після всіх отих типу зіг вище ніхто не розносив в політиків і не реагував. Після зіги Маска праворадикали зі всіляких рухів типу White power повилазили що типу ось дивіться нас почули. Ну бо вони то знаю що таке зіга
-
Була пропозиція побудувати трубопровід від кордону Мексики до кордону Канади і написати "вхід до США тут". Заходять мігранти туди і оп-па, відразу в Канаді. Трюдо щасливий, Трамп щасливий, профіт.
-
Після покупок на $600, $2 hotdog is like a reward
-
Так, це доволі просте правило буравчика, якщо ти топиш за політиків, яких підтримують нацики, то пора подивитись в дзеркало і задати собі важливе питання
-
Виглядає прикольно. А в якому це відділенні? На початку де high protein штуки стоять?
-
Тренуються, до вторгнення на північ готуються
-
Але все одно це не вбереже😆
-
Там доречі 2 вида сосисок, щось по типу regular & polish sausage
-
ага я б подивився якби зігонув так хтось інший а не маск
-
Звучиш як Андрій 🤩
-
ну то мабуть для любителів