(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доречі, морозиво там непогане, але його таааак багато, що я сама не осилюю стільки. Беремо одне на двох з донькою. Точніше, беремо коли вона дуже просить, а я доїдаю, бо викинути жалко😁
-
fixupx.com/brianlilley/status/1882151648942059523
-
Я вводила податки бо Байден вводив і я хотіла не відставати звучить я потужне розуміння економіки. В принципі ми наразі бачимо в якому стані економіка держави. Виглядає як те що шансів у неї максимум - не багато.
-
Poilievre не виглядає толковим політиком.
-
Я не знаю чи буде балотуватися Mark Carney від лібералів, не знаю що він за політик але я деякі речі бачив, бачив його поведінку і мислення, виглядає як толковий політик, хоча я не шарю в цьому, зовсім, можу помилятись.
-
Просто печиво зʼїв та пʼєш. Убе цікавий ще, а з звичайним печивом просто ок. Шукаємо далі)
-
Ахах знаю такого, в нього такі приколи на всіх проектах.
-
Цім політикам зовсім нема віри. Спочатку вона топила за одне, а тепер така «то не я і срака не моя…»
-
Та це з того де 33% молоді до 30роківхочуть виїхати
-
Ооо… а як же онбоардінг трейнінг, там де треба ознайомитись з усім чим тільки можна що тобі не пригодиться бо не дуже тебе стосується
-
А в мене деякі entitelments треба оновлювати кожні 60/90 днів. Це якийсь ужос…
-
ну в мене таке регулярно було. Раз навіть дійсно місяць не могли організувати. Мені доводилося цілий місяць вигадувати чим займатися
-
От просто міняє проект/компанію - неважливо 😁
-
http://onelink.to/playjustplay
-
Я так якось вивчив ТБ електрика / бурильника / оператора електромережі… тільки нафіга воно мені всралось 🫣
-
бо трамп сказав що тільки два гендери?
-
ну тепер відмінять
-
у мене щороку тренінг по корпоративній етиці де розказують за харасмент і бодішеймінг
-
Всім привіт. Порадьте маст хев найтлайф заклади в Торонто :)
-
хтось пробував www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/1179 ?
23 Jan 2023, 01:02
623177/643299
45 minutes ago