(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Щоб звільнити Свинарчука, Порошенку знадобилося два тижні. Що не є ідеально. А на звільнення Рєзнікова знадобилося півроку і уходив він з обіймами та оваціями в Раді. Але ето другоє
-
Не бачив
-
На самом деле не много людей боялись чего-то с соседних областей, хз почему. Все эти переходы на укр язык из-за полномасштабного, огромные помощи международные - это так жостко, почему не было ничего в 2014. Мало кто понимал людей оттуда, пока сами не испробовали этот опыт, к сожалению.
-
Зараз всюди це відео як дівчинку побили, в Білій Церкві здається
-
Я маю на увазі категорії проблем
-
Щодо свинарчуків
-
Хоча я чув що там нічого не доведено і справи закриті, тобто то був просто вкид
-
Смішно що свинарчуки сьогодні це інтерни у порівнянні з фахівцями сьогодення
-
Зараз у Канаді потенційно дуже але ж всі шанси зловити хет трик
-
Найжорстокіше це бачити людей які стали на ноги у Києві після 14, почали будувати життя і бац, знову
-
В тебе що не було знайомих що перейшли на українську в 2014?
-
Ну, це норм люди? Країна ок?
-
Ну типу краще пізно ніж ніколи так звісно. Але я от зараз якщо б відматтати часто то зразу після універу поїхав би по О1 візі в США. Це було найкраще що можна тоді зробити
-
Лол а типу це не проблема чи що? Взагалі там ті хто бив наче чиїсь синки і дочки і хотіли замяти це ве але понеслося.
-
того не провтикав
-
але ж наче встиг все одно
-
Я пересікався з не багатьма зі сходу після 14, було не мало ватанів або ображених на всіх що західніше - я тепер розумію чому
-
Прямо дуже багато, не знаю чому, були страшніші побиття. Ніби хочуть нашу увагу на це перевести
-
А потім війна з сша 😅🙈
-
Ага, курс експрес підростання, жаль тільки що багато хто не пережив його. Я в 22гому людей вивозив з Бучі. Коли коридор був. Ніколи не забуду як вони дивилися вийшов з підобстрілів
23 Jan 2023, 01:02
623352/643299
about an hour ago