(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чим більше інвестуватимуть всі в Індію тим там швидше почнеться війна з Китаєм
-
Волове серце, або биче теж називають - one love
-
Єдине що - проскочити поки Китай завʼязане у іншій війні потенційно якійсь, але це все така фантастика що щось прогнозувати немає сенсу.
-
Тому для Індії це питання часу. По суті чим швидше вони ростимуть тим краще для їх економіки, але в той самий час це робить з них подразник для Китаю. Ну тобто вони рано чи пізно будуть воювати.
-
Це ж очевидно що поки економіки не конкурентні і можливості, то ще ок, як тільки цей «баланс» зміниться - буде як Україна і рашка. Я думаю передумови приблизно ті самі.
-
Одне іншому заважає?
-
Ну у Китаю зараз пункт перший це Тайвань
-
Думаю, що в Китаї більш прагматичні люди ніж в рашці і вони вміють рахувати, тому на збройне протистояння не підуть. Але враховуючи вік і тип правління Сі, то не виключено, що він захоче влаштувати двіж. Хоча я не думаю, що з Індією. Звісно, дуже багато буде залежати від того чи зійде путлеру з рук його війна, якщо трумп зіллє Україну, то шанси наступної війни стрімко виростуть
-
U.S. ETFs that pay interest or dividends are generally subject to a 30% withholding tax for Canadian residents. However, the tax rate can be reduced to 15% for Canadian investors under the Canada-U.S. Tax Treaty, provided you submit the appropriate tax forms (like W-8BEN) to your brokerage. А чи дійсно треба сабмітити якісь форми брокеру? І якщо так, то чи хтось це робив?