(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Думаю, що в Китаї більш прагматичні люди ніж в рашці і вони вміють рахувати, тому на збройне протистояння не підуть. Але враховуючи вік і тип правління Сі, то не виключено, що він захоче влаштувати двіж. Хоча я не думаю, що з Індією. Звісно, дуже багато буде залежати від того чи зійде путлеру з рук його війна, якщо трумп зіллє Україну, то шанси наступної війни стрімко виростуть
-
U.S. ETFs that pay interest or dividends are generally subject to a 30% withholding tax for Canadian residents. However, the tax rate can be reduced to 15% for Canadian investors under the Canada-U.S. Tax Treaty, provided you submit the appropriate tax forms (like W-8BEN) to your brokerage. А чи дійсно треба сабмітити якісь форми брокеру? І якщо так, то чи хтось це робив?
-
Ні, я думаю він через кілька тижнів зрозумів, що це не Крим. Але відступати було пізно і він вирішив йти до кінця. Врешті решт військової поразки він отримати не може в принципі, а з економікою все добре. На третьому році війни він все ближче до досягнення мети, хоч і не так, як першочергово хотілося
-
Винищення не причина нападу 22 року, це просто специфіка життя в імперії. Так само як уйгури та мусульмани в Китаї та інші приклади. Нема бажання винищити конкретно українців, як було у нацистів з євреями, ромами та декількома іншими національностями. Тому вважати це причиною нападу дивно