(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Повір, ти не перша, хто так каже 😉 Але я в цей цнотливий чатик навіть нічого цікавого ще не кидав
-
Я від тебе вже навчилася рілси не відкривати😀
-
Українці теж під загрозою
-
RemovePaywall | Free online paywall remover www.removepaywall.com/search?url=www.nytimes.com/2025/01/23/us/politics/trump-immigrants-deportation.html?smid=nytcore-android-share
-
Там в когось відмінили статус якраз поки в літаку летів
-
Наша футбольна команда приймає участь в турнірі (Торонто). Нам потрібні гравці любого рівня
-
Шкода людей
-
Сподіваюсь що все у всіх вдасться
-
Тут звичайний WP з зірочкою - це насправді більш адекватно ніж оці всі продовження незрозумілих статусів
-
Мені друзі зі штатів рекомендували штати, але через вибори я вирішив все таки Канада
-
в такому випадку думаю відправлять наступним рейсом назад. В країну звідки вилетів. Але та сумно
-
Я щасливий, що всі люди, котрим я допомагав приїхати, опинились в Канаді, а не в США.
-
Тому і не кидаю, бо тут люди дикі 😒 www.instagram.com/reel/DD2PtIpMDnB/?igsh=cHF3cnpva3Mwenlu
-
Торгова війна, так, може бути.
-
Не раніше 10-15 років.
-
Є певна вірогідність, що усі, хто приїхав у Канаду скоро теж опиняться в США, але не так як вони думали 😉
-
У нього певно happy birthday today :)
-
Думаю продовження влркпермітів теж дозволять ще разок
-
Тут теж вибори, але то вже таке, відкликати воркперміти вже ніхто не буде тому +- 3роки є
-
www.instagram.com/reel/DE0LbFbR3rh/?igsh=MWhzdjBmemVhNXV6Nw==
23 Jan 2023, 01:02
624864/635721
less than a minute ago