(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в нас теж cybex сніг більш менш усюди розчищений (монреаль) але по снігу ходити таке собі задоволення кар сіт теж від них
-
вопрос тыщ на 600 🙂 Пока новую власть не выбрали, я жду
-
Як думаєте моргітч брати зараз гарна ідея чи краще почекати?
-
У мене він є. Курс не супер, але порівняно з іншими банками норм
-
А як без неї гуляти?
-
мне он по описаниям понравился. та же схема что и Neo, только USD аккаунт есть.
-
у тебя был EQ?
-
Купувати нерухомість в Канаді це завжди гарна ідея 😁
-
База + карсіт
-
Дякую, фікс рейт гарна ідея, а поки намагатися збільшувати дохід на випадок високих відсотків через 5 років
-
Коляска - це bassinet по типу? Якщо зимня дитина - не дуже практично десь ходити. Нам вистачає car seat котрий можна розкласти так щоб дитина лежала а не сиділа
-
Про "завжди купувати" це був жарт, я сподіваюсь всі розуміють. Звісно, що потрібно ретельно рахувати приймаючи до уваги максимум факторів. Дуже часто арендувати буде вигідніше ніж купувати. Подивіться для початку на ютубі відео по темі: buy vs rent
-
ну, практически инфляция ¯\_(ツ)_/¯
-
+ якщо ще тримати в EQ просто так, то там капає 3%
-
ibkr уже есть, но то больше в дальняк. нужен какой-то способ просто доступный кэш хранить. дякую.
-
з банків EQ найкращий рейт має. з брокерських компаній - IBKR (якщо звичайно ок не надто швидко виводити гроші)
-
так, до якогось певного моменту. у мене Tangerine вже довго, рейт то є, то його немає
-
Можна ще в Tangerine тримати під special rate forums.redflagdeals.com/tangerine-targeted-existing-client-promo-interest-rate-4-5-25-new-deposits-march-5-2024-july-31-2024-2679696/3/
-
фиксануть свои расходы на жилье на 5 лет неплохой вариант относительно рента. но все очень per case.
-
но если пожить до конца терма, продать и уехать - в принципе норм.
23 Jan 2023, 01:02
625181/636680
about 4 hours ago