(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
money isn’t real. особливо в даному випадку коли ініціатива між країнами, а країни друкують гроші. тут не важливо чий рахунок
-
Я так розумію що Толіку вже можна вийти з палатки 😁
-
Це якщо і буде, то не під тиском України, а заради інтересів ЄС та США. На інтереси України всім начхати
-
Ви мене чуєте? Якщо так, підніміть руку, або щось на кшталт того», після чого засміявся.
-
Хай свою ПАР відбудовує. Чи він не пишається що є громадянином Африки
-
На його думку, «дуже важливо, щоб люди в Німеччині пишалися тим, що вони німці».
-
Зачем возвращать и тратить бабки когда одним указом просто понижают до 18 и все проблы решены
-
Та сделают пару рейсов для фоточки красивой да и всё
-
Такі рейси це завжди чартерні, якщо взагалі були прецеденти
-
Вибачте за tone of voice.
-
Ну так якщо буде мета "вивезти" лям моб.ресурсу назад у ріднесеньке ТЦК, то хіба будуть купляти квитки на Боїнг-737 коли можна усіх напакувати 4х щільніше у військовий літачок (тим паче що технологія вже відкатана)
-
Ну і це швидше за все С-17 Globemaster, розміри у порівнянні з боїнгом 737 наводити чи як домашня робота піде?
-
Лол, норм маніпуляція. На скріні 21 рік, всі зйобують з Афганістану, штати в принципі могли б людей не пускати у ці борти якби хотіли.
-
Щось ви дуже кучеряво мрієте - Боінгі, місця ...
-
Канади))
-
Ви порівнюєте те як штати виходили (мали борти у Кабулі або Кандагарі, до прикладу) з тим як ви бачите процес депортації зі штатів. Це не однакові умови.
-
Але я якось слабо уявляю вантажну військову авіацію штатів десь у південній Європі, східніше певних меж. Там є певна спицифіка використання цих літаків, навіщо і для чого. Тому коли підари їх побачать на радарах то шанс того що це буде ескалація або навіть збиття бортів - дуже високий.
-
Побачимо, може ви і праві
-
так на цій світлині я бачу щось значно ближче до афганської аніж до Боїнгу-737 🤷🏻♂️
-
Але заради справедливості і в штатах раніше фашистів не було при владі.
23 Jan 2023, 01:02
625468/635716
5 minutes ago