(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я с душевными белорусами познакомился на корабле, с которого с аквалангом ныряли. Они на заказ делали кожаные рюкзаки по 300 баксов 😄
-
Я жодного міста єгипетського не бачив тож за бідність не знаю, я був тільки в готелях де на сотні км в будь-який бік або пустеля або також готелі
-
Мені Хорватію/Чорногорію/Анталію. Дуже класний мікроклімат і море непогане. Інфраструктура дно, звісно і ціни неадекват, але це ж Україна 😁
-
Такая красота и так всё бедно вокруг
-
Згадався "У пошуках Немо" одразу
-
бюджетно канадцы отдыхают в баре
-
Класика 😢 youtu.be/2KjfDLgLOI0
-
91, видел только видео
-
85-90 год рождения?) те кто помладше не успели уже
-
youtu.be/MTFXup4p2MY?si=0WTsIveavgV7cXp5&t=224
-
На Казантипі бував? 😊
-
Отец Трюдо
-
youtu.be/wV3ij1sGrt4?si=Y7epT-_rGz_yES4T&t=227 коблево 2024 все пустенько но походу какие-то базы да работают
-
ктото был на кубе?
-
У кожного курорту є своя фішка іншими словами
-
Так, непогано, перший альбом Hypnotica постійно слухав тоді. але до них вже багато було гарного трансу та хаусу
-
Куди сказали туди і favors 🤷♂
-
Трошки зіпсую вам настрій www.nytimes.com/2025/01/25/us/politics/cia-covid-lab-leak.html
-
Осьо мій перший клубняк, шкільна дискотека якогось там 8 класу умовно youtu.be/a0fkNdPiIL4
-
как оказалось, автор трека был нетрадиционным и название трека было про то, что он не может этого озвучить. точно помню был какой-то артист из тех годов. кажется этот, уверен на 70% :D то был драм-н-бейс. воспоминание мимо.
23 Jan 2023, 01:02
625599/637392
about an hour ago