(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нацик тут тільки ти ще й пишаєшся цим. Тому логічно що ти виставив свою фотку
-
Тому що мексів чи колумбійців просто - їх візуально швидко можна розрізнити. Схопив, перевірив доки і все ясно. Українець від американця зовнішньо не відрізняється. Білих хопати не стануть. Наші на правопорушеннях попадуться. Але то ж довго
-
Бачу проекціі
-
Я не нацик на відміну від тебе
-
А ти?)
-
Як і вчора - нуль
-
Ти за сьогодні вже скільки раз зіганув?
-
Ну це так. Паспорти дають якщо виконає людина умови. А те що служити не хоче це інша справа. До речі, всі країни норм з цим. Більше того, всі кажуть що треба людей більше для ЗСУ, бо Україна має далі боротися. Бо хтось має вимотати рф, не європейці ж
-
Може це деплоймент. Літаки приймати це типу ризикована хуйня, особливо вантажні.
-
Так, практика живого щита.
-
Роботи більше) а вихлопу мало)
-
Я казала про те що це складніше поліції назбирати за 3 дні цілий літак українців. І ясно чому
-
Ну ви подумайте, роздеплойівся С-17 з групою швидкого реагування, а потім за 12 годин роздеплоїлись ще (12*60)/час деплойменту 1 літака. Думай те 😆
-
Ми другий сорт білих
-
Сам накручує себе
-
Кто тебе это сказал?
-
Як світ змінився. Від "захистимо українців", до "зашвирнемо їх сім'ями назад в той ад".
-
Однозначно, що цього року в Україні почнуть працювати декілька аеропортів. Для цього є технічні та інші можливості. Має бути політичне рішення. Мабуть, воно буде», — заявив очільник Львова Андрій Садовий 😏
-
Ні, поки що без сімей. Сім'я потрібна бо комусь працювати треба)
-
Теж тема)
23 Jan 2023, 01:02
Post 625947 of 629857
about 2 hours ago