(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чекаємо
-
Не лезут эти сухие без Филадельфии
-
Хочу
-
Та вони просто весь цей час консультуються з law department і пишуть усілякого роду policy та setting vocabulary… Можливо якось родять вже
-
Для тих, хто скучив за київською адаптацією
-
Сильна різниця між юс і канадою?
-
А ти може бачила, в Ванкувері відкрили «справжні київські суші зі справжньою Філадельфією»)))
-
Північна Америка - місце для емігрантів, і в цьому фішка, так, тут тобі все без виїзду)) *мабуть тому небагато і їздять😝
-
Это будущее
-
Мне кажется такие компании если не пересмотрят в дальнейшем политику будут отставать
-
Ну там відео про штати
-
В штатах не був, я З канадою порівнюю
-
я 4080 super в 2024 купив за 700 кад (БУ)
-
І доречі в Барселоні суші часто теж адаптовані, в Америці легше знайти аутентичні
-
Ну можна зробити рілс навпаки типу заклади в штатах і показати парковки
-
Тому усі ці рілси - то для посмішки, чом ні, але серйозно як базу для скиглення не думаю що можна брати) ну імхо
-
а що трапилось чому такі ціни?
-
Про середнє арифметичне між невеликими місцями, поганими районами в США та закладами в центрі Києва чи інших популярних міст? Чому жодного дорогого ресторану? З зірковими кухарями чи тим конченим мішленом? Це як порівнювати преміум ресторани Києва з Тім Хортонс в пригороді Едмонтону. Чому не порівняти тоді мішленівські ресторани Ванкуверу з їдальнею в санаторії Миргород?
-
В нас своя тільки для бізнес задач, не для генерації коду
-
У нас навіть бірманське автентичне є
23 Jan 2023, 01:02
626378/646989
4 minutes ago