(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Щоб повістка не прийшла на українську адресу, ну і паспорт в грудні отримав, наче все ж ок
-
зачем он у тебя стоит вообще
-
Раптом ще щось треба буде від консульства і тд, я ж хз, а їсти не просить, ну поки що точно не просить 😁
-
Тут он приват доїбався 🤔
-
Любителям хайкинга на заметку
-
❗️ЄС заборонить поставку до росії ігрових консолей Xbox і PlayStation, — FT Нові обмеження можуть ввести 22 лютого. Якщо це станеться, від Microsoft і Sony вимагатимуть блокувати консолі, завезені за паралельним імпортом. Перемога
-
Я почитав щойно документ, вони пишуть що русня на хбоксах дронами літає 🤦♂
-
⚖️ Адміністрація Трампа звільнила більше десятка юристів Міністерства юстиції, які вели дві кримінальні справи проти чинного президента — Reuters. В.о. генпрокурора Джеймс МакГенрі, призначений Трампом, дійшов висновку, що їм "не можна довіряти у сумлінному виконанні порядку денного президента через їхню значну роль у переслідуванні президента" 📰 підписатися
-
Образец демократии
-
Нормально
-
Dismissal of James Comey - Wikipedia en.wikipedia.org/wiki/Dismissal_of_James_Comey#:~:text=James%20Comey%2C%20the%20seventh%20director,Trump%20on%20May%209%2C%202017.
-
когда "я и мои козлы" звучит гордо
-
Не все так однозначно))))
-
How I onboard new hires into the team
-
biz.censor.net/news/3532684/yevrokomisiya-dumaye-ne-prodovjuvaty-pilgovu-torgivlyu-z-ukrayinoyu-u-potochnomu-vyglyadi-zmi
-
Європейські фермери🤷♂
-
Я підозрюю що всі абсолютно фермери єс сидять на дотаціях і пиздять що мало постійно
-
Поляки зможуть знову займатись фермодрочеством на своїх фермах по 50га під дотації від ЄС 🫡
-
Саме через дотації польське агро дешевше виходить часто дешевше за українське при гіршій якості землі і вищих зп
-
Приблизно так. Я знаю по полякам,трохи глянув їх ситуацію коли почали страйкувати. Польща пішла шляхом малих фермерств що не дуже конкурентоспроможно. Також було багато дотацій(до 30%)які мали поступово зменшуватись щоб вони почали самі зароляти. Але вони дожили на заробляння. Тому так
23 Jan 2023, 01:02
626651/645592
about 3 hours ago