(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми до речі чекаємо статтю в NY times про маска від того підора що до азову доїбався і викликав санкції проти нього
-
Русня в мізки людям понасирала, а ми тепер маємо шкєритись по кутах
-
Та треба, бо біда буде якщо не вбалансувати ополячення чату 😁
-
А чого не можна?
-
Та он в Україні досі деякі ходять і думають що то не русня їх бомбить - а Україна своїх людей залякує. Йобані однокліткові створіння
-
Лиса мавпа це якась така діч шо там в голову якщо насрали то вже зворотнього шляху може й не бути
-
Навіть в Маріуполі були молоді люди які квакали що їх бомблять українці
-
А по факту иногда рашики сами мирняк стреляли на неподконтрольной
-
Та тоже самое в лнр и днр говорили
-
Насправді за не проходження ВЛК може бути кримінальна відповідальність.
-
олди підїхали
-
норм 🙆
-
Я такі підручники бачив не в архіві, а в себе на парті =)
-
Дак навіть я ще в школах застав коли вчили що була велика вітчизняна війна і друга світова окремо. Доречі в архіві бібліотеки я бачив ті самі підручники з історії в яких говорилося що Німеччина віроломно напала на совок в 41-шому.
-
А як же історія про те що схід кормить захід, бо в нас всі заводи а в них тільки ліс вирубують і за кордон відправляють
-
мені тоді малому аж в писок хотілося їй прописати
-
В мене були училка зарубіжної літератури і рос мови яка заливала що голодомору не було а була голодовка
-
Це прям ідея для стендап образу, дід який на пенсії сидить в чатиках і тролить молодь
-
Теж саме. Ще вчителька казала що раніше на це відводилось набагато більше учбових часів, не те що зараз - не будуть знати такої важливої історії
-
а шо нам на пенсії ще робити, ото сидимо по чатам
23 Jan 2023, 01:02
626686/638070
4 minutes ago