(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
норм 🙆
-
Я такі підручники бачив не в архіві, а в себе на парті =)
-
Дак навіть я ще в школах застав коли вчили що була велика вітчизняна війна і друга світова окремо. Доречі в архіві бібліотеки я бачив ті самі підручники з історії в яких говорилося що Німеччина віроломно напала на совок в 41-шому.
-
А як же історія про те що схід кормить захід, бо в нас всі заводи а в них тільки ліс вирубують і за кордон відправляють
-
мені тоді малому аж в писок хотілося їй прописати
-
В мене були училка зарубіжної літератури і рос мови яка заливала що голодомору не було а була голодовка
-
Це прям ідея для стендап образу, дід який на пенсії сидить в чатиках і тролить молодь
-
Теж саме. Ще вчителька казала що раніше на це відводилось набагато більше учбових часів, не те що зараз - не будуть знати такої важливої історії
-
а шо нам на пенсії ще робити, ото сидимо по чатам
-
І я навіть не впевнний чи це все колись пробачать.
-
Кілька ліній розколу. Ухилянти/тцк. Мовне питання заглохло але нікуди не ділось(мовні патрулі, фаріон). Верхівка країни живе своїм шикарним безконтрольним життям, у той час як плебеї живуть усім тягарем війни. Це одиниці з десятків, які за 3 роки тільки загострились.
-
там здається взагалі опускалося питання того що вони були союзниками
-
як?
-
Розділяй і володарюй. Це й зараз відбувається.
-
Боявся поїхати на захід - бо вбʼють. Теж саме чув від людей з західної - не поїхав в Харків вчитися бо думав там його заріжуть
-
Ну ми з півночі тому а нас таких розмов не було
-
А ти візу туди спершу отримай
-
Хтось із вас був в Марокко? Який-небудь Агадір до прикладу
-
47 років.
-
Це ж було зрозуміло що весь світ заздрив успіхам пролетаріату в будівництві країни мрії і хотіли це собі забрати.
23 Jan 2023, 01:02
626697/637686
7 minutes ago