(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Котики, зʼявилася важлива інфа для тих хто планує здавати французьку для ПР через Квебек. TCF вимоги для Канади вищі, ніж для Квебеку. Тобто наприклад рівень 7 аудіювання TCFQ на canada.ca буде починатися з 458 балів, а на quebec.ca - з 400. Тому що у Квебека є EQNCF система, а Канада щодо французької послуговується NCLC системою. Іммігрувати в Канаду - з 458. Іммігрувати в Квебек - з 400. Це вимоги Канади www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/test-equivalency-charts.html Це новина з лінками на Квебек immigrantquebec.com/fr/actualites/nouveau-systeme-selection-permanente-travailleurs-qualifies-quebec/ Це Пдф з рівнями Квебеку cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/immigration/formulaires/fr/PSTQ/TAB_PSTQ_Correspondance_niveaux_francais.pdf
-
Ось г2 могла б приклад брати)))
-
Я як раз власне зайшла спитати чи хтось вчора шось купив :)
-
Нічого сьогодні вишла новина, що Трамп планує обкласти тарифами TSMC, завтра якийсь геній напише в твіттері, почекайте для nvidia робить всі чіпи tsmc, післязавтра повиходять статті про це в всіх массмедія і знову теж саме 😄 Від виходу deepseek r1 до новин в масмедія пройшов тиждень - це було цікаво дивитися. Теперь цікаво скільки цей конекшн будут робити.
-
Это безусловно, но немного зависит от того когда продать) Можно ж продать было вчера, а можно в ноябре когда она была значительно дороже
-
Вєтнам та Індія те ж саме було з початку війни
-
Теж саме там говорилося про людей в який темпорарі резіденс в Іспанії. І я аплаївся на ось цю онлайн візу і її недали. Так само знаю інших українців яким теж з іспанським резіденсом не дали візу. Але якщо сильно хочеться то звісно можна спробувати, може вже щось змінилося в їх політиці