(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
окей, а коли називаєте суму - то це одна цифра? Чи наприклад щось типу My minimal expectation is 120k But my prefer salary is 140k ?
-
Іноді вони не йдуть далі без відповіді, бо не хочуть витрачати час
-
Лол там топ пейери 😊 А так це 4.3 юсд на місяць. Ти про сіньйорів питав чи кого?
-
Якщо ви не можете витягнути з них, то не кажіть до самого офера. В межах ринку - теж норм відповідь. Якщо у вас офер на руках, ось тоді ви можете щось виторгувати, якщо офера ще немає, ви своєю цифрою просто можете допомогти іншому кандидату.
-
Я б ще до князів київських копнув 🌚
-
Те шо я описала - то перший скрінінг зазвичай. Перед офером вони часто перепитують. Пару раз був рівно такий сценарій: - (НР)скільки ви там хотіли? Я забула, не записала - (Я)просто мовчу-мичу дві секунди, згадую - (НР) називає суму більшу, бо точно записала, що я сказала - (Я) беру офер, всьо :) Я не негоушіейчу офери, тому що в цьому стані ринку не хочеться втратити можливість через 5к в рік, але стратегія помовчати трохи часто працює
-
Тож я наполягаю що деякі поляки незрівнянно гірші ніж деякі словаки
-
Це відомо десь так з 1648 як мінімум 🥹
-
Бо підараси
-
Ну так, звісно це кисло все, але щось поляки не протестували проти хуйлостанізму польської влади
-
Я навіть не можу назвати це протестом
-
Зараз на ринку дофіга кого завгодно, якщо рекрутеру ваша пика не сподобалась, воно вас спокійно реджектить, бо знає, що таких як ви ось сотні сіві лижать.
-
Based on current market and my experience I assume the fair salary would be in the X-Y range and I'm targeted at this range. From the other hand - I'm pretty flexible person and always open for negotiation :) Ну і вилку десь у 10% назвати.
-
Що вони подумають, ніхто не знає, не треба гадати. Рекрутери тут, в основному, м'яко кажучи непрофесіонали. Логіка в них часто нелогічна.
-
Я кажу мінімалку, типу від Х. Бо верхня планка звучить, як те що треба, і якщо вона не співпадає з бюджетом, то можуть одразу тебе викреслити.
-
Не як в 2015 або раніше, але низький
-
Ну там було по різному а оцей напрям з москалями і полякам чітко від 1600х 😁
-
Якщо ви заздалегідь знаєте, що мало просите, чого боїтесь з 10 роками досвіду?
-
Ну це ж не торг, це якщо ви можете та хочете назвати бажану цифру. А в такому випадку вже не важливо як саме ви це робите.
-
На усі його укази одна реакція😒
23 Jan 2023, 01:02
626799/644118
22 minutes ago