(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а я не слухав
-
казала мені мама - вір в бога, допоможе в житті
-
ну стоячими пушками альберту дань платити складно заставляти)
-
Я тут десь писав, хотів отримати сильно одну роботу, то я нарив інфу про мого тех інтерв'ювера, та навіть познайомився з ним. А він не прийшов на інтерв'ю 😁Менеджер сказав ви класний, нам підходите, прийшов додому - на пошті ріджект 😂 Хєр його знає чому, але також хєр знає як правильно шукати роботу не по згайомству.
-
І називаете зарплату за рік? Також чи пишете ви що, скажімо, 150к base salary? чи 150k total salary? чи просто 150k
-
Такс окей, ще трошки дурне питання, але ви зазвичай називаете "круглі" числа? ну там умовно, 135-150к чи якісь 128.5 - 161k ?
-
Були ж часи 🥲
-
www.tiktok.com/@kimozzza/video/7266406438912806149
-
Я називаю "круглі", бо зазвичай і бюджети теж "круглі". А з приводу бонусів, то в різних компаніях вони різні та не впливають на ваші бажання, вони просто є по дефолту тож торгуються лише за базову зп. Але якщо там бонусів багато, то вам рекрутер сам скаже про це, тож ви відкорегуєте свої бажання. І з моїм досвідом, зазвичай якщо там дофіга бонусів, то там великі бюджети та скоріш за все навіть статично великі суми на всі позиції. Тож в такій ситуації або вам все одразу скажуть самі або не лячно буде запитувати.
-
I would like to not focus on any numbers now since i want better understand what is the full ballpark for this position, since sometimes important things are laying behind base salary, so maybe you can share with me some idea about compensation range and what is the structure of it) ;)