(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ото хабарчиком можна добре затаритись
-
З афгану взагалі купу ветеранів знаю, навіть своїх вчителів маю ветеранів афгану, ніхто нічого і близько подібного не казав
-
Я не чув щоб в чечні хтось когось обнуляв, хоча випадково знаю навіть ветеранів чеченської. І техніку ніхто не економив, і про розмінування ногами теж не чув
-
Без цього конкретно. Але перепроходжу другий раз з цими: 500кг рюкзак + швидкий біг + повільніше поломка предметів
-
Все було, крім того, що не було стільки мобільних телефонів і репортерів 😉
-
А так я хз скільки там він коштує
-
Щойно слухав
-
Ну це хуйлостанець сказав полонений свої враження
-
хмм, не очікував що танк коштує всього 45 людини
-
Я закінчив з мільйоном купонів, все притримував на щось важливе. Ще і повний сундук лута залишилось
-
Ті і обнуляли, і ногами розміновували, і грудьми на амбразуру і весь оцей піздєц
-
Але я б нинішній стан речей міг тільки із приколами красноармійців порівняти
-
Ну так, те що потрапляє в лапи хуйлостану одразу миттєво дегуманізується
-
я так само бомжував, набив купу хабара але не продавав бо думав що ось мені треба зеленого торговця отримати. В результаті перед припяттю набив купонів і почав грати в задоволення. Але всеодно важко відучитися шмонати кожен труп
-
а як шукали? ви в Канаді вже були на той момент?
-
Лут нички і оце все то взагалі вагома частина гри однозначно
-
Якщо не підходить все що вище то на вулиці, в моєму будинку було мало місць і дорого то люди на вулиці паркували
-
В нас на вулиці у кожного свій безкоштовний паркінг за номером, типу для гостей, а в будинку 1 платний критий
-
через лінкедін, приїхав в кінці травня, знайшов за місяць. Ніяких лайфхаків з резюме не робив, використовував теж яке було в україні
-
Ти теж вважаєш що це важливо?
23 Jan 2023, 01:02
626932/644267
about an hour ago