(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вибач я перейду на українську В мене є певний процент канадських(переважно енергетичних і трохи банків), але більшість америки. Там же весь біг тек двіж насправді
-
с местными зарплатами и налогами это до 3% жителей чата. а то и меньше
-
Почти месяц) бекнраунд чек закончился, когда я уже вышла на работу, где-то на второй день
-
может, не активно обсуждают, но присутствуют
-
Я дуже хотів до них у проект, у мене такий самий проект був у моно і там було 7 мільйонів користувачів, а в них менше 100к і вони мені розказують ще щось.
-
Фʼючерси на розсаду продала, я не шучу 😂😂 троє сусідів замовили по три бакси за рослинку, насіння моє
-
стоки то неинтересно, лучше скажи как там помидоры
-
Щодо канадських стоків: в мене дуже вдало вийшов Манулайф, це страховка, у них непогані дівіденди і вони виросли за весь період на 73%. Я взагалі їх не торкаюсь, там стоїть автореінвест. І другий це Санкор, там 40% росту і теж дівіденди непогані Тікери SU.TO та MFC.TO
-
ну вуг же ш
-
принял
-
а когда все идет вниз это не максимизация
-
та куда тебе еще их максимизировать, если ты уже взял VOO или VWCE какой-нибудь
-
тревога у тебя максимизация ассетов))
-
Вона буде прем'єром максимум 6 місяців. Або Карні, тому пофігу
-
а не уменьшить тревоги
-
Дякую, вже отримав відповіді на перші питання, раптом що маякну в лс)
-
пополняй портфель и кайфуй ближайшие 10-20 лет
-
если уж совсем невмоготу быть крутым инвестором, то вон там боглхедс + совет вангуард. максимальная диверсификация и 10% на побаловаться. точно все прикроешь и все тревоги тоже
-
В мене навіть значок є :)
-
А що із банками в Ванкувері? Знання мандаринської є великим плюсом) То тут знання пунджабі є великим плюсом)
23 Jan 2023, 01:02
627454/644103
25 minutes ago