(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так тут якраз весь кайф, починає проходити астрос плейрум, потім вже астробота і далі спокійно буде спідрани в них же робити
-
Що він не так сказав? Нарколаб немає тут? Чи економіка росте як не в себе? Он там вже зашевелились політики, тобто щоб канадські політики не клали хуй на своє населення і хоч трохи боролися з наркотрафіком їм повинен президент сусідньої країни економічними санкціями погрожувати, але таблетки потрібні йому а не місцевим клоунам…
-
плотную всем нашим
-
Може таки боротися з більшим злочином? Як на мене в першу чергу потрібно закрити виробництво а вже потім по голові дати тим хто купував, а то і не давати, а допомогти з реалізацією
-
До чого тут війська? Там посил буквально, вирішуйте ваші проблеми або наші двері для вас закриті, хочете перетворити країну на суміш філіалів мумбаю і гонконгу між якими валяються наркомани, будь ласка але не за наш рахунок. Тільки і всього
-
А як ви відповідаєте на запитання "are you in a hiring process with other companies and at what stage"?
-
Правдиво
-
це ще залежить від того як були працевлаштовані і скільки работодавців було в тому році якщо там багато - то краще звернутись до бухгалтера, щоб не тільки допоміг подати декларацію, а ще й проконсультував і пояснив) я в 2023му пів-року працював і на фрі-лансі і фул-тайм, мав в сумі сплатити 12к податків бухгалтер допоміг зменшити податкове навантаження на 2к (сплатив 10) я не сумніваюсь, що можна самому то зробити, але з бухгалтером спокійніше