(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Виглядає прикольно, дякую. Ця гра якось повз мене пройшла, навіть не знав, що це, хоча назва здалася знайомою. Додав в лист 👍
-
Що він не так сказав? Нарколаб немає тут? Чи економіка росте як не в себе? Он там вже зашевелились політики, тобто щоб канадські політики не клали хуй на своє населення і хоч трохи боролися з наркотрафіком їм повинен президент сусідньої країни економічними санкціями погрожувати, але таблетки потрібні йому а не місцевим клоунам…
-
плотную всем нашим
-
Може таки боротися з більшим злочином? Як на мене в першу чергу потрібно закрити виробництво а вже потім по голові дати тим хто купував, а то і не давати, а допомогти з реалізацією
-
До чого тут війська? Там посил буквально, вирішуйте ваші проблеми або наші двері для вас закриті, хочете перетворити країну на суміш філіалів мумбаю і гонконгу між якими валяються наркомани, будь ласка але не за наш рахунок. Тільки і всього
-
Це діда проблеми що його люди купують наркотики хай зі своїми розбирається
-
Ви шо там до речі, цейво, ну, так не можна, обережніше зі зброєю треба 🙈
-
🇩🇪🇪🇸 На іспанському заводі німецької оборонної компанії Rheinmetall, який займався виробництвом артилерійських боєприпасів, зокрема для України, стався вибух Більше читайте у новині👆 #Німеччина #Іспанія Підписатись на Мілітарний
-
мне товарищ это рекомендовал для поиска ремоут. говорит находил там и не раз
-
wellfound.com/
-
Від серця до Бога❤️
-
А як ви відповідаєте на запитання "are you in a hiring process with other companies and at what stage"?
-
+1 котик 😊 store.steampowered.com/app/1177980/Little_Kitty_Big_City/
-
креша трилогія + 4 туди ж, але останній важкувато може бути
-
Правдиво
-
Добрый день всем! А кто подскажет чаты Канадские по паспортам ? Буду очень благодарен
-
😱оце так падіння! Хтось може сказати, скільки це у відсотках?
-
це ще залежить від того як були працевлаштовані і скільки работодавців було в тому році якщо там багато - то краще звернутись до бухгалтера, щоб не тільки допоміг подати декларацію, а ще й проконсультував і пояснив) я в 2023му пів-року працював і на фрі-лансі і фул-тайм, мав в сумі сплатити 12к податків бухгалтер допоміг зменшити податкове навантаження на 2к (сплатив 10) я не сумніваюсь, що можна самому то зробити, але з бухгалтером спокійніше
-
на двох it takes two
-
Та я навіть сам би пограв, вже качаю😊
23 Jan 2023, 01:02
627776/639295
10 minutes ago