(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
цікаво чому USD/CAD просіло
-
хз, мене просто вибісив Wealthsimple ) Не дивно, що в них реклами так багато.
-
на Interactive теж zero trade fees?
-
youtu.be/SfKv6mcKJWE?si=Y-IVRNL35Fm9mJX2
-
він в 9й знов щось сказав? :)
-
Трам санкції
-
хоча вже повертається
-
Так він же вчора тільки прем’єрнувся. Навіть спіратити ще не встигли мабуть, не кажучи про легальні джерела
-
Треба було хеджувати ше)))
-
диверсифікували, диверсифікували, але не видиверсифікували :)
-
Там на відео про це і розповідають. Не можна давити на гальма та газ одночасно (опускати та піднімати ставку одночасно), але щось робити треба
-
youtu.be/Ay4MJZH6_K8 ходив вже хтось? Хоррор Содерберга , начебто по Кінгу
-
Не дивився. Але чомусь всі вважають зо ставку ще більше опустять. Я не зовсім розумію чому всі так впевнені, в мене навпаки , після санкцій може полетіти інфляція бо дуже велика частка імпорту у всьому, плюс кад дешевіє. Тому тут навпаки напрошується підвищення ставки. Хто як вважає???
-
я питав у них в інсті, сказали, що пізніше будуть апдейти. Для мене особисто незрозумілий вибір показу виключно в Україні, але я мабуть чогось не знаю або не розумію. Мабуть є якісь плани на майбутнє
-
Вони ядерним погрозам рф повірили. Тактика була надавати зброю по трішки і подовше аби військовий потенціал з рф витягнути, послабити і не було б ядерки. Саме тому і призивають щоб 18 літніх мобілізовували
-
Андрій знову був правий чи що?
-
Андрій казав що Україну помножити на нуль треба. Так що його сподівання щодо Трампу як раз оправдуються
-
Тут нещодавно в фб хтось запитав за перегляд укр фільмів і знайшлась жінка, що почала скандалити і погрожувати всім штрафами за перегляд укр фільмів. Типу в її компанії ексклюзивні права і таке інше на показ в Канаді. Але вони не показують більше одного разу в фіговому кінотеатрі за оверпрайс бо «люди нахабні і піратять» Тут я не зрозуміла логіку. Люди в Канаді піратять, бо не мають де подивитися офіційно, а офіційно не показують бо піратять
-
це попередня, наступна split fiction в березні виходить
-
Ну так. Він хотів трампа і хотів щоб України не стало. Ще трішки почекаємо і другого пункту не стане на порядку денному
23 Jan 2023, 01:02
628179/644489
9 minutes ago