(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На багаття цю фігню! 🔥🔥🔥🔥🔥
-
Можна отримати дуже різні результати навіть користуючись тією самою моделлю
-
Мені ще здається що все дуже залежить від знань, лексикону користувача.
-
У Пирятині стався збройний напад на військовослужбовця Полтавського РТЦК та СП, який супроводжував військовозобов'язаних. Зловмисник застрелив військового, заволодів його автоматом та втік разом із одним з мобілізованих. Їх шукають
-
Командування Сухопутних військ повідомило, що 1 лютого на автозаправній станції в місті Пирятин Полтавської області під час супроводу військовозобов'язаних до навчального центру невідомий з рушниці застрелив військовослужбовця Полтавського РТЦК та СП. Після нападу зловмисник заволодів автоматом військовослужбовця та втік разом із одним з мобілізованих військовозобов'язаних 📰 підписатися
-
А чего? Какой-то этап собесов конкретный не удается?
-
первый раз сказал что не хочу работать с миллионом репозиториев 🙂 протупил, бо неправильно мысль донес. имел ввиду что хочется фокусироваться на одном домене, но что поделать. учимся. на второй раз второе техническое не прошел. подавался на стаффа, загрузили масштабированием инфраструктуры из лимитеров. я никогда с такими задачами не сталкивался (да и вообще с хайлоадом), на ходу думал, ессесно, интервьюверы сидели с кислыми лицами.