(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Включають. Хай це буде навіть якийсь гастро бургер, але є через названі причини і слід використовувати прибори. Дякую.
-
тебе загрузять на раз два якщо реальний хайлоуд ну і ти в резюме збешеш що такий досвід є
-
Там є прям хороший нормальний гарячий шоколад? Це вже величезний плюс 😅
-
Повторюю, в готелях які 5 зірок є ресторани . Страви в меню може і не бути. Але приїхала Кайлі Дженнер в рітц до Парижу. І замовила бургер. В сенсі сервісу чи може відмовити готель навіть якщо він рітц? НІ
-
На шару любий ляже добре
-
не в обиду, но только плохой бургер будет ложиться в руку, бо он сухой и в нем мало ингредиентов 😅
-
Який можна їсти руками 🤣 Акція
-
Хто відключить і налаштує, з мене бургер
-
думаю, они спрашивают общее понимание проектирования. непосредственный опыт с хайлоадом получить было бы неплохо, но мы тут попадаем в ситуацию с курицей и яйцом.
-
Я вже задовбалася як його відключити, хлопці
-
не понял ничего, сори. почему я буду врать? и что значит "загрузят"
-
Шо по P2P connection? Як цю фігню відключити
-
Значит в задаче дано:
-
тихо я тут себе ужин зарабатываю
-
ГПТ
-
Чата питали вже?
-
а что у тебя за п2п вообще? где и куда оно
-
Я в Даунтауні, покладайте мені ту заразу щоб відключити і покажіть де воно є. Вам бургер🤣🫰
-
чисто убрать fool factor что все галочки прочеканы
-
Щоб налаштувати Screen Cast (скрінкаст, трансляцію екрану) на Android-планшеті, виконайте такі дії: 1. Переконайтеся, що обидва пристрої в одній мережі Wi-Fi • Screen Cast працює через Wi-Fi Direct або загальну Wi-Fi-мережу. • Підключіть планшет та пристрій-приймач (телевізор, комп’ютер, інший гаджет) до однієї мережі. 2. Увімкніть трансляцію на планшеті • Відкрийте Налаштування → Підключені пристрої → Трансляція (Screen Cast/Miracast) • Або проведіть вниз шторку швидких налаштувань та знайдіть іконку “Трансляція” (Screen Cast). • Виберіть пристрій, на який хочете транслювати. 3. Перевірте, чи підтримує приймаючий пристрій Miracast або Chromecast • Телевізор: якщо це Smart TV, переконайтеся, що Miracast або Chromecast увімкнено. • Комп’ютер: можна використати Google Chrome → Меню (⋮) → Передати (Cast). • Інший Android-гаджет: деякі пристрої підтримують Miracast або можуть приймати через спеціальні додатки. 4. Перевірте налаштування Wi-Fi Direct • У Налаштуваннях Wi-Fi знайдіть Wi-Fi Direct. • Переконайтеся, що пристрій, на який транслюєте, є у списку доступних. 5. Вимкніть енергозбереження та VPN • Деякі режими енергозбереження та VPN можуть блокувати трансляцію. 6. Спробуйте альтернативні додатки • Якщо стандартна трансляція не працює, спробуйте сторонні додатки: • Google Home (для Chromecast) • AirScreen (якщо транслюєте на інший Android) • ApowerMirror • LetsView Якщо жоден із варіантів не допоміг, уточніть модель планшета і пристрою-приймача – можливо, є специфічні обмеження або несумісність.
23 Jan 2023, 01:02
628726/642821
less than a minute ago