(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
До всього не підготуєшся.
-
Я теж переглянула, але з жахом зрозуміла, що не все можу замінити. Топові веганські альтернативи всі каліфорнійські
-
Гайз мені реально подобається ваша впевненість в завтрашньому дню. Але я вже бачив кілька разів бачив в Україні як все дуже швидко змінюється. Останній раз було пиздесь швидко. І пофіг на твій перформанс.
-
Офігенний, як з дитинсьва
-
Класна група, до речі. Багато нового для мене
-
Прийдеться зʼїхати з багатоповерхового suite тому що operated by company with 🇺🇸 investments. Amenities буде дуже не вистачати (це все не правда).
-
хтось кефір з Костко купує? Його виробники їздили в 2018 в рашку на якийсь там конкурс.
-
Beyond steak реально класна альтернатива шматочкам біфу для такосів
-
От тільки з рашки не купую
-
Блін, я буду купляти те шо дешевше/краще
-
А ще воно несправедливе, вітаю в реальності))
-
Я багато в маркетах бачила європейських чи фермерські магазини з місцевими теж непогані.
-
Бургер з ананасом топ
-
Пирятин ореховый ❤️
-
От сири канадські біль як на мене... як і в Україні не дуже. Лише окремі фермери роблять класні. Точніше робили(
-
И влиять своей демократией на твою дизнь
-
Проблема всегда будет так как большинство людей глупы, а оно расчитано на глупых. А они всегда будут сидеть там
-
Може отут але це не точно. Ми собі купили (хоч особо і не катались) maps.app.goo.gl/pgQZBcZtyUZfQNBM6
-
Мені не проблема взяти місцеву альтернативу, від різниці в долар чи два я не збіднію, а якість тут точно не проблема. Не помічала щоб продукти з США сильно відрізнялися якістю
-
У всяких волмартах несмачний, той що в брусках
23 Jan 2023, 01:02
629013/642908
about an hour ago